onsdag den 31. december 2008

Den hvide tornado er vendt hjem

Så har den hvide tornado fået hvilet ud efter dagens strabadser i går efter at have besøgt sønnikeOG fundet jeg ved ikke hvor meget opvask i et skab under vasken. Så gik furien amok og forandrede skikkelse til en hvid tornade. Tornadoer spørger som bekendt IKKE om lov til at fare hen over området og det var lige hvad jeg gjorde. Manden blev intetanende sat til at støvsuge med kollegiets kraftige industrimaskine. Jeg entrede det ildelugtende badeværelse og fik pillet et gammelt snavset badeforhæng ned, vasket vægge og gulv, toilet og vaskekumme med bruseren og så fik den ellers på alle tangenter med Cillit BANG og jeg skal love for jeg fik skidtet af. Det blinker og stråler som nogen reklame og det stinker ikke mere.
Der blev tørt støv af og sønnike sat til at vaske op og vasket køkken af og endelig vasket vinduer, så nu holder det nok- indtil jeg igen går amok. Han tror han gør rent, men det er svindel. Der skal meget, meget, meget mere knofedt til end han lægger i det.
Så sønnike er på vej ind i det ny år med et rent kollegieværelse- mmmffff. Godt jeg nåede det inden sundhedsmyndighederne fik det erklæret uegnet til menneskelig beboelse!!!!

10 kommentarer:

Helle : sagde ...

Hold da op, kunne du ikke også komme hjem til mig ;-)

Karin Grøn sagde ...

Jeg har samlet sammen til det i flere måneder, hvor han har lovet bod og bedring og ovenikøbet påstået at have gjort det--- men---en gammel ræv narrer man ikke, så det " har vi talt om i rundkredsen"--- forstået på den måde, at moderen hidsede sig op i det røde felt og så skete der noget uden vrøvl. Men ellers er jeg ikke "rejsende" i rengøring.

Fríða sagde ...

hvor gammel er din sön? jeg tog nemlig en snerre herhjemme i aftes over mine to "drenge", og de er altså hhv 24 og 27 år!!! hvor længe skal man egentlig behöve tænke for dem? arrrgh!!! spörg mig om jeg venter spændt på svigerdötre der kan tage over?
nytårsforsættet må være at de skal til at blive voksne i det nye år.
godt nyt år til dig og dine.
kh.fra Island
Frida

Strikkeheksen sagde ...

Det var en skam :-)

Rigtig godt nytår til dig, Karin, det er hyggeligt at du er kommet til blogland :-)

Karin Grøn sagde ...

Hej Frida.
Min søn ligger så også på de der 24 og han har boet hjemmefra siden han var 16 - først på¨efterskole i to år og siden på forskellige kollegier, da han har en teknisk studentereksamen og den slags er der ikke så mange gymnasier til og slet ikke tæt på hvor vi bor. Svigerdøtre ved jeg ikke om gør en forskel. Det gjorde det i hvert fald ikke da han boede sammen med en pige en kort overgang. Det var faktisk hende der lærte ham det- så desværre skal du ikke sætte næsen op efter det. Jeg er bange for at nytårsforsætter ikke gælder andre, men håbet er lysegrønt- som vi siger i vores familie;-) Godt nytår til dig og dine.

Karin Grøn sagde ...

Hej Lene

Tak for din søde kommentar. Jeg hygger mig også herinde. Vi må se om vi ikke kan få lavet lidt strikkecafe i Aalborg. Måske kunne det være i Huset i Hasserisgade. De plejer at være med på den værste.
Godt nytår.

nynne sagde ...

rigtig godt nytår

johanne sagde ...

He he...velkommen i klubben for udeboende sønner. Din beretning virker ret genkendelig på mig, som har 4 drenge (og 1 pige som ikke var anderledes engang)
Kun hos 2 af dem er det et overstået kapitel - resten har ikke lært rengøringens kunst endnu, selvom der er kommet piger til.
MEN de kan så meget andet, og de er kærlige og opmærksomme mennesker og har et godt liv...så jeg læser dit indlæg med et smil.

Fin blog du har :-) - og godt nytår.

Dorthe sagde ...

Det er bare sådan en skøøøn fornemmelse når tornadoen har være på besøg, godt at du havde en hjælper :-)
Håber at du/I kom godt ind i det nye år :-)

Karin Grøn sagde ...

Hej Dorthe
Jeg tror også han nød det BAGEFTER men min 1,94 m høje søn, der er bred som en viking var godt nok lille mens det stod på. Mff.