søndag den 21. december 2008

Der var een- der var to- der var tre- nå nej- der var ---- ikke mere fyld!!!


Der var een, der hed Knud!


Der to, der hed Knud!!

Så er der også fabrikeret grise her i huset. Desværre i den tynde engelske bacongrisversion, fordi jeg ikke havde mere fyld- svampene har jo også taget deres. Jeg ville egentlig strikke en hel flok, men nu får vi se om jeg når det, når jeg kommer til Aalborg den 23. december. Jeg skal lige finde ud af om Stof og stil har åbent lillejuleaften. Datteren har fri kl 15. så hun skal hentes for at nå hjem på landet til aftensmad.

Siden børnene blev 17-18 år har jeg hvert år broderet et lille julebroderi til dem hver, som de så kan have hængende i deres hjem i julemåneden. Det sætter de begge to stor pris på.Jeg er heller ikke til særligt mange broderier i det daglige, men holder meget af at pille billeder ned af væggen til jul og hænge gamle fine broderede klokkestrenge og ophæng op på væggen.


Så er der dømt julebroderi

I år har alt stået i strikningens tegn med julegaveproduktion, men i fredags kom jeg så endelig i gang med at få broderet. Den står på hjerter fra Oehlenslæger i år. De er små og fine og bedst af alt- de skal ikke monteres men har selv en lille fin guldramme med. YES.
Mon ikke jeg når det inden det bliver nytår. I hvert fald den ene.


De to nederste skal broderes til ungerne

4 kommentarer:

Helle : sagde ...

Ih hvor bliver de søde, kan godt for stå at de bliver glade for dem. Dine grise er bare ikke til at stå for.

Fríða sagde ...

åh, sikke smukke julehjerter, og sikke en dejlig tradition du der har fået lavet til dine börn. dine grise er også bare så nuttede. måske jeg skulle kigge lidt nærmere til dem efter julen, de kan jo ligeså godt bruges til næste jul, ikke?
kh.fra Island
Frida

Strikkeheksen sagde ...

Det er da en fin tradition og mon ikke, du når det med den fart, du har på :-)

Puttenings sagde ...

Åh hvor er dine grissebasser fine, så fandt du lyserøde rester alligevel :o)

De broderede hjerter er skønne :o)