fredag den 19. december 2008

Kalenderhalsduken 2008 er færdig.

Julekalenderhalsduk 2008 i Kauni effekt
Så måtte jeg afslutte min kalenderhalsduk 2008 ganske enkelt fordi det skal bruges til julegave og afsted i dag. Jeg måtte afslutte i aftes, vaske og spænde det op og det blev 2, 3 m så jeg ved ikke hvad der skal 6 mønstre mere til. Jeg tror jeg synes rapporterne er for lange. Iøvrigt har jeg aldrig prøvet noget lignende som mønstret fra den 18. december. Jeg har strikket i 36 år men aldrig prøvet et mønster så sjovt som " Store masker" men desværre tror jeg det er alt andet en slidstærkt, så det er ikke egnet til beklædning i større stil. men en udfordring var det.


Jeg forærer det til min niece, der er lærer på en efterskole. Hun får også opskrifterne, så det kan bruges som en slags navnedug. Hun strikker en lille smule og jeg håber at kunne sætte hende yderligere i gang med denne gave. Hun får resten af mønstrene, når vi ses engang efter jul, så hun kan bruge dem ved siden af.
T'ørklædet er herfra strikket dels i Kauni effekt regnbuefarvet men kun i gul- orange- grøn og blå samt afsluttet med Kauni effekt garn i gul, lime og grøn, da jeg løb tør for garn i den anden farve.
Jeg er selv vældig tilfreds med resultatet og synes godt jeg kan aflevere det til en håndarbejdsinteresseret ung lærer.

13 kommentarer:

nynne sagde ...

Det er vel nok en skønt halstørklæde - dejlige farver og sjvt men alle de forskellige møbstre. Mon ikke hun bliver glad for et så uikt stykke arbejde ?

Fríða sagde ...

det er flot! og idéen er sjov.
kh.fra Island
Frida

Karin Grøn sagde ...

Tak til Nynne og Frida for de pæne ord. Jeg håber også det falder i god jord, og jeg var glad for at strikke hver dag, men jeg kan regne ud, at det bliver 4,5 m langt og det synes jeg nu er for langt, hvis jeg forsatte med at strikke for der mangler 6 mønstre af 30 cm

Hannestrik sagde ...

Hvor er det blevet flot. Og nu du har sluttet på et andet sted, ja så bliver det ikke magen til alle de andre, altså en helt personlig gave fra dig. Hilsen Hanne

Strikkeheksen sagde ...

Det er vel nok flot og med alle de fine mønstre, skal det nok skabe blod på tanden hos en, der er lidt håndarbejdsinteresseret i forvejen :-)

Har du bemærket, at du har fået en pris?

Siffe sagde ...

Arjjj hvor smukt Karin ... og god idé til en lærer. Jeg tror det vil inspirere mange unge elever til at komme igang med strik. (Her taler jeg af erfaring ;-))
Jeg bliver helt forpustet af din hurtighed ... også nået at blive færdig med Branching out !! FLot Flot ;-)

KH Siffe

Helle : sagde ...

Hold da op du har fået lavet meget og sikke flot dine tørklæder er blevet. Tror at hun bliver meget glad for det.

Jane sagde ...

Wauv, så flot det er. det kan du ihvertfald sagtens være bekendt at forære til en håndarbejdsinteresseret.

Pia sagde ...

Hej Karin.
Sikke flot dit tørklæde blev. Er ikke selv begyndt på tørklædet endnu, men gemmer opskriften så jeg kan lave det senere. Tak for du gjorde opmærksom på længden, stopper nok også før alle 24 dage er strikket.

Ingrids strik og patchwork sagde ...

Spændende tørklæde i de farver der skifter.
Det bliver din niece da glad for.

Mange hilsener
Ingrid...der lige tog en lille pause fra krustade bageriet !

Lona sagde ...

flot, flot Halsduk!

Mutte sagde ...

Det er superflot, jeg er også igang med et. Mit er ensfarvet mohair. Jeg er dog lidt bagud kun ved dag 13. Rigtig glædelig jul.

Samtal från min trädgård sagde ...

Det var så flot! Jeg ska måske gå i gang med min Superkarla, så den bliver färdig?