søndag den 28. december 2008

Ungerne kørt hjem og freden sænker sig

Så er ungerne kørt hjem til deres respektive kollegier og julefreden sænker sig over os to gamle og vores hunde. Det er nu også rart. For første gang gik det næsten op med maden og småkagerne og knasen til jul. Der blev et lille glas af hver til ungerne, som de kunne få med hjem ligesom frikadellerne og den stuvede hvidkål også var lavet i så stor portion i går, at de fik med hjem til aftensmaden. Det sætter de pris på. Den store blev klippet med en billig skræddersaks jeg købte i forrige uge, så nu ligner han en, der er trimmet. Trimmeren døde i hans tykke hår.

Datteren skal på arbejde i morgen og til og med nytårsaftensdag kl 15. Så er hun fyret derfra. Hun har ikke haft en eneste sygedag i de 3 mdr trods stort stress. Jeg er så stolt af hende. Hun er bare så sej og en rigtig fighter. Jeg skal så med hende på kommunen den 2. januar. Der skal vi høre om de vil hjælpe med at finde noget hun kan lave selvom hun måske skal på kontanthjælp, for hun tåler ikke at gå alene hjemme. Hun skulle jo på sigt gerne videre med sin uddannelse og vi håber hun kan få noget hjælp til at finde plads eller få noget revalidering, men det vil tiden vise.

Hun fik en sjov gave af sin kærestes forældre. Det var en gymnastikbold. Pga hendes handicap har hun lidt svag motorik, men vores yngste hund BAlder syntes han skulle omfavne hende HVER gang hun sad på den. Han troede det var en ny leg mellem hende og ham.Det så sjovt ud.

9 kommentarer:

Helle : sagde ...

Hvor ser de søde ud, held og lykke med den 2. Januar.

Madame sagde ...

Held og lykke med din datter, Karin, jeg håber, hun finder noget, hun bliver glad for.
Og så lyder det som en skøn jul, I har haft :-)

Karin Grøn sagde ...

Vi forsøger altid at finde det positive i situationen. Hvis vi ikke gjorde det så tror jeg ikke jeg var her i dag. Vi er vist gode til at hygge os ud af problemerne og så få gjort noget ved dem og det er nok hemmeligheden lige for os og vores sære familie
Tak for jeres søde hilsner Helle og Madame

Irene sagde ...

Krydser fingre for, at din datter finder noget andet, der er egnet til hende, og som hun er glad for. Bolden er supergod og sjov til nogle med f.eks dårlig ryg og smertende led, som jeg selv. Det lyder som om I har haft en dejlig jul.

Siffe sagde ...

Arj det var da en dejlig gave .. Karin ... og den gør jo lykke osse hos Balder ;-)
KH Siffe

Strikkeheksen sagde ...

God gave, hun fik der, jeg bruger selv bolden som kontorstol og sidder aldrig på andet :-)

Håber at I finder en god løsning - I er i hvert fald ikke sådan at slå ud, kan jeg høre :-)

Karin Grøn sagde ...

Hej Siffe og Strikkeheks

Nej vi er ikke sådan at slå ud. Vi håber også for det var egenglit en skodplads hvor der ikke var styr på det som der skal være. F.eks. forsvandt alle uddannelsesaftalerne og der var ikke givet besked til handelsskolerne osv. Det var kaos og det er ikke hendes stærke side.
Bolden har hun sådan set hængt- siddet- ligget-hoppet- trillet på siden hun fik den og jeg tror også den kommer til at agere kontorstol og alt muligt andet.

kludemutter sagde ...

Dejligt i er kommet godt igennem julen.

Håber det lykkes for din datter at komme vidre, mon ikke. I er vist ikke sådan at slå af pinden.

De er super gode de bolde til store og små også lige til hunde ;)

yt.

marianne lundholm sagde ...

hoppas det går bra för din dotter
är du säker att det var rent ull i tofflorna, dom borde ju filta ihop