søndag den 21. december 2008

Tak for prisen fra Strikkeheksen"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forholderne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner.De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!"


Jeg er meget beæret over, at jeg har modtaget en strikkepris, selvom jeg er så ny i gårde. Jeg har ikke helt fundet ud af hvad den går ud på og hvor jeg finder prisen henne og hvad det i det hele taget går ud på, men det må I garvede strikkekoner jo forklare mig. Det var Strikkeheksen, der begavede mig med den. Jeg kan ikke engang finde ud af at få et billede af prisen med over, så hvis en af jer kunne sende den til mig, ville jeg blive glad.
Håber jeg finder ud af,hvad det dækker og hvad der forventes udover en tale med tak til mor, far, mand, børn, hunde, katte, kanariefugle og hvad Oscarprisvindere og Reumertvindere ellers finder på - ha ha.

Ingen kommentarer: