tirsdag den 30. december 2008

Garnet fra garnudsalg kom.


Min nye høst, som min mand kalder det.

Så kom garnet fra garnudsalget hos Lisette Bilskov i http://www.garnbutik.dk/. Det var en ren slikbutik- 3 forskellige typer Kauni effekt- desværre lidt for lidt af den orange-gul-røde, som min datter har forelsket sig i, men hvis jeg strikker skyggestrik med noget Kauni 8/2 i et par røde nuancer, så kommer der vel spræl nok på også til hende. Det er i hvert fald festligt at strikke i.

Desuden noget gråt, brunt, rust og orange til min mand også i skyggestrik med gråt og noget pink, lilla, gråt til mig selv. Jeg er ikke helt klar over til hvad, men farven tiltalte mig.

Desuden en del garn og knapper til det lille ny barn i familien og noget meget lækkert alpaka til et tørklæde til min far, der fylder 80 år i januar. Min niece venter sig og strikker godt nok selv, men er som sagt lærer på en efterskole og har ikke tid og det har min søster heller ikke. Hun er også lærer, men på en friskole. De har landbrug med får ved siden af. De skal have deres uld spundet hos Hjelholt Uldspinderi i det nye år. Jeg har derfor tilbudt at strikke et prinsessesvøb eller rettere et af de shetlandske sjaler, som hun jo også kan bruge bagefter. Derfor skal det så strikkes af garn fra hendes mors og fars får, så det bliver så pludselig et stykke strik med historie og jeg får lov at strikke det. Det glæder jeg mig til. I det hele taget er det sjovt med babystrik, så det glæder jeg mig over, de kan bruge mig til.


Vi var lige et smut i Aalborg på høreklinikken med min mand.
Så vi fik også købt lidt ind til aftensmad i morgen aften.
Vi skal som sædvanlig sidde alene med vores hunde.
Vi bor jo på landet og kender ikke ret mange, men naboerne kommer da over kl 24 og drikker champagne og så går vi sammen ud og fyrer vores få raketter af. Det plejer at være meget fredeligt grænsende til det kedelige indtil kl 24 , men der er da vist noget godt i fjernsynet og man har jo altid sit strikketøj, så jeg skal bare lidt senere i seng end jeg plejer.
Førhen var børnene jo hjemme og naboens unger også, men de er jo voksne nu og skal heldigvis ud og feste og fejre nytår på deres kollegier og det er dejligt for dem. Det glæder vi os over og håber de får en god aften. Det er dem vel undt. Især datteren, der har sidste arbejdsdag til kl 15 i morgen. Den store har travlt for han og en kammerat på kollegiet skal lave oksemørbrad til 21 i morgen aften, men de har så lige inviteret til frokost med sønderjysk grønlangkål og kålpølser fordi kammeraten er fra Sønderjylland og de har en idelig diskussion om hvad grønlangkål er, for Helge er jo fra Vendsyssel. Ja ja- de hygger sig og har det sjovt og det er det vigtigste

Specielt den store vil ikke fyre fyrværkeri af, da han aftjente sin værnepligt i beredskabet i Thisted og derfor var med til at rydde op efter den store fyrværkeriulykke i Seest for 4 år siden. Det glemmer han vist aldrig.


9 kommentarer:

Pia sagde ...

Ihh, sikken´lækker høst. Kauni´s garner er flotte allesammen ,men man har jo altid en man holder mere af en andre. Jeg har besluttet at stoppe med at købe mere garn indtil noget af det der ligger under sengen er væk. Og der er rigtig meget!

Glæder mig til at se svøbet når det er færdigt.

Rigtig godt nytår til dig og familien.

Mange hilsner fra Pia

Anonym sagde ...

Sikke med garn....god strikkelyst...
og godt nytår til dig...
Kan da godt forstå din søn ikke har den store lyst til krudt :-)

Strikkeheksen sagde ...

Nej, hvor ser det herligt ud - det er godt at være forsynet til det nye år :-)

Rigtig godt nytår :-)

Lene sagde ...

Du har da godt nok fået garn til strikkepinden :-) og din niece bliver da rigtig glad for strik med historie :-)

Karin Grøn sagde ...

Jeg er også blevet i helt godt humør selvom jeg egentlig er lidt trist over nytårsaften, men det hjalp på humøret med det garn. Jeg glæder mig til at få pindende i det.
Godt nytår også til alle jer.

Mariann sagde ...

ih, sikke en masse dejligt garn, der kan blive mange fine strikkerier.
Er ved at overtale mig selv til et mindre garnstop, men det er sørme svært, når jeg ser andres indkøb :)
Godt nytår til dig og familien !

Helle : sagde ...

Karin vi skal også sidde alene nytårsaften, men vi hygger os utrolig meget med det. Faktisk er det noget vi holder fast i at vi ikke vil have besøg den aften. Vi laver noget dejlig mad og så ellers bare bred hygge i sofaen. Da vi ikke rigtig kan tåle at drikke noget pga. al den medicin vi begge får for vores rygge, er det mest kun kaffe den står på og så en form for en lille drink i løbet af aftenen. Håber I må hygge jer lige så meget som os.

Sikke meget dejlig garn !

Godt nytår til dig og dine !

Karin Grøn sagde ...

Mariann- jeg køber KUN ind når jeg kan få det til halv pris eller derunder. Ellers forbyder min påholdenhed/ nærighed mig at spendere på mig selv --- og det er nok meget godt.
Helle- tak for din søde kommentar. Vi sidder alene fordi vi ikke har noget særligt netværk, men håber da at naboen kommer over, men vi ved det jo ikke, så nu får vi se.
Jeg har også købt ind til god mad. Vi skal have hummersuppe, fasan med bagte kartofler og rødvinssaude og druer indeni og Waldorfsalat og chocoladeskåle med is og hindbær. Det er ikke fordi jeg ikke har lyst at holde nytår- vi har bare ikke nogen at gøre det sammen med, men sådan er det. Så må man få det bedste ud af det.

Mange hilsner
Karin

Madame sagde ...

Det ser rigtig lækkert ud med dit garn, Karin!
Jeg kan godt forstå din søn, der ikke skal have med fyrværkeri at gøre i aften, fordi han var med til at rydde op efter den store fyrværkeriulykke i Seest for 4 år siden. Det var frygteligt, hvad der skete.
Ha' en god nytårsaften, og ja, der kommer sikkert noget i tv, der er værd at se.
Og rigtig godt nytår til dig og dine :-)