mandag den 29. december 2008

Det broderede hjerte til datteren er færdigt

Broderi fra Oehlensslæger julen 2008
Så blev det ene af de to hjerter jeg vil brodere i år færdigt. Jeg holder meget af at brodere småting til jul og jeg syntes det er skønt når der er en pæn guldramme med der passer til broderiet så man ikke skal prøve selv at finde noget, der passer til montering. Om jeg når at lave et til sønnen ved jeg ikke endnu, men det er købt så det er jo et rigtigt hyggearbejde og der er l-æ-n-g-e til næste jul.
Ellers står den på herretørklæde strikket på langs i 3 forskellige selvstribende garner, så det kommer til at ligne slangeskind. Jeg håber også det falder i god jord. Der er nok garn til en hue også.

5 kommentarer:

Helle : sagde ...

Ih sikke et flot broderi du har lavet, glæder mig til at se dit tørklæde.

kludemutter sagde ...

Sikke et fin julebroderi du har lavet. Sødt det er det.
Yt.

Puttenings sagde ...

Ej hvor er det bare blevet fint det lille broderi, det har du da ikke været længe om syntes jeg. :o)

Samtal från min trädgård sagde ...

Smukt broderi! Det skal blive spändende at se, hvad du ellers finder på, det går så utroligt hurtigt hos dig! Jeg håber, at det går godt for din datter på fredag.

Karin Grøn sagde ...

Tusind tak for de søde kommentarer. Det er dejligt at høre, at andre også synes om det man går og pulrer med. Tørklædet er næsten færdigt, så det må I se i morgen. Hvornår jeg starter på hjertet til sønnike ved jeg ikke, for der er jo lang tid til jul ;-)
Karin