Kanten flaner lidt, når det ligger fladt, men hvem bruger et babysvøb som gulvtæppe??
Prinsessesvøbet er nu tørt og jeg har valgt at fotografere det igen på opfordring.Jeg kan jo så også se, at det kan bruges som sjal. De skal bare lægges dobbelt på skrå- så fungerer det som et dobbelt sjal, så mon ikke min niece bliver glad for det også i den sammenhæng ?
Jeg har i hvert fald aldrig før lavet noget, der var så blødt i fåreuld, så Arwettas 100 pct merinould er det ikke sidste gang jeg arbejder i.
Historisk set ved jeg gennem knipling , at det her er den første måde at lave hjørner på. Indtil da har man bare lavet kniplingerne- strikkede, kniplede hæklede, orkerede whatever- i et langt stykke og rynket ved hjørnerne og syet dem på. Denne metode er en nyudvikling, hvor man strikker det i facon ved at strikke trekanter ud, som senere sys sammen, men den yderste knipling har man ikke fundet på teknik til at lave hjørne på. Måske fordi den er strikket på den anden led. Senere vil man nok finde på at lave et hjørne i vendestrik, så det ikke bare er retstrikning, der skal give sig.
I den danske opskrifte står der, at man sætter alle masker fra inderste bort ( Feather and Flanmønstret)l på en rundpind. Så skal man sidde med HELE arbejdet og løfte det.
På en engelsk hjemmeside så jeg, at man sætter den inderste bort på en tråd efterhånden som den bliver færdig, og så strikker man kun med almindelige pinde og en fjerdedel ad gangen.
Det fungerer fint og man er fri for at løfte det hele rundt, men kan nøjes med en fjerdedel, der bare drejes frem og tilbage. Det gjorde det en del lettere syntes jeg.
Det smukke hjørne på svøbet Detaljer med inderste og yderste blonde