tirsdag den 24. februar 2009

Prinsessesvøbet færdigt på 15 dage

120 cm x120 cm superblødt og 280 g let prinsessesvøb i Arwetta extra fine Merino Wool- superwash- opskriften siger 8 nøgler, men jeg har kun brugt knapt 6 så der bliver også til en lille dåbstrøje måske i samme mønster- hvem ved.

Prinsessesvøbet blev færdigt i aften - vasket og centrifugeret til morgen og ligger nu udbredt på en udslået dobbeltseng ovenpå plader og håndklæder og tager sig ud.

Smukke detaljer og fantastisk glød og skin. Absolut anbefalelsesværdigt.

Det skal være dåbsgave til en lille ny, der skal fødes i april, så jeg er er i god tid. Det så ud til at være en voldsom opgave men faktisk tog det kun 15 dage fra start til slut. Det er blevet rigtigt flot synes jeg og det er skønt endelig at være i god tid

Dyb koncentration om mønster og strik og Konkubinens børn på lydbog

Lydbøger fra biblioteket er nu gode til den slags. Man lytter andægtigt og ser slet ikke at ens mand har snuppet fotoapparatet og tager et billede uden andet end koncentration.


Jadekatten af Suzanne Brøgger, Dværgenes Dans af Anne Marie Løn og Konkubinens børn af Denise Chong var hvad jeg hørte mens jeg strikkede prinsessesvøbet.

Herefter står der et Reventulisjal på programmet til en fødselsdagsgave og i morgen skal svigermor på Aalborg sygehus til undersøgelse, så hende henter jeg og følger hende derop og vi tager datteren med hjem når hun er færdig på job og lørdag kommer sønnike og datterkæresten på weekend, så der bliver liv og glade dage. Svigermor har opskrifter med i tasken til sit barnebarn, der blev født i august. Nu mangler der babytøj og det får han selvfølgelig, men opskrifterne er jo nok lidt gammeldags, men det får vi at se.
I hvert fald er det noget småt noget, så det kan ikke tage ret lang tid at lave.


Kauni effekt -rød gul orange og papegøjefarvet til Reventulisjalet.

21 kommentarer:

Lona sagde ...

Hold op hvor er det flot! Godt gået!! Jeg er også lidt syg med det sjal du skal igang med, jeg har opskriften, men mangler garnet. Det kan være det kommer til festivallen!

Mutte sagde ...

Sikken et lækkert svøb, det vil helt sikkert blive modtaget med glæde.

Karin Grøn sagde ...

Lona
Du kan bruge meget forskelligt, men Kauni effekt er jævnligt på tilbud i diverse netgarnbutikker, så hvis du vil strikke Reventuli, så kan du sagtens få det inden festivallen. Jeg fik f.eks. mit til halv pris da Lisette Bilskov lukkede sin butik in real life via nettet. Hendes netbutik- www.garnbutik.dk eksisterer forsat.
Mutte
Jeg tror bestemt også det bliver modtaget med glæde. Det er faktisk bestilt. Ellers begiver jeg mig ikke ud i så store projekter- mest fordi det koster penge.

Anja sagde ...

Hold da helt op.. Det var hurtigt..
Du må da have strikket både nat og dag..
Jeg har også mønster på reventuli liggende men på engelsk.. Må jeg være fræk at spørge hvor du har købt den danske udgave??

bea3855 sagde ...

Hei!
Sa lekker er det! Du er jo faktisk sa flittig... ¯¯¨˜“ª¤.¸°¸.¤ª“˜¨¨¯
Fint jakke baere du pa bildet!!!
Solklem fra TysklandBeatrice

Karin Grøn sagde ...

Anja. Nej dag og nat har jeg nu ikke strikket, men jeg har strikket nat i en bil på vej hjem med billygteskær, men det var bare det midterste retstykke. Jeg kan ikke finde mønstret på Revontuli, så jeg kan ikke hjælpe dig. Søg på Google under Revontuli sjal så kommer der både finske og svenske og er du heldig også danske opskrifter frem,Jeg har været nødt til at kombinere det finske diagram og den danske oversættelse

Karin Grøn sagde ...

Hej Beatrice..Tak for de fine ord- jeg er meget glad for den jakke for den er sådan en man lige tager over når det er lidt koldt

Merete sagde ...

Du er godt nok hurtig. Det er godt nok flot et svøb, man bliver glad over at se det hvergang nogen har strikket.
Merete

Jette sagde ...

Hvor er du bare hurtig på pindene, det er bare så flot, og dejlig gave at kunne give en lille ny.

kludemutter sagde ...

Hvor er det fint ;)
Er ved at lave det som sjal.

Pussit jeg har samme bluse i samme farver fra digt i masker.
Yt.

Anne-Mette sagde ...

Hvor er det blevet fint, Karin. Det kan kun vække glæde.
Mange hilsner
Anne-Mette

Dorthe sagde ...

WOW, det var godt nok hurtigt og flot ser det ud :-)

Strikkeheksen sagde ...

Hvor er det smukt, det er en meget fin gave :-)

Marianne S sagde ...

Hvor er det blevet et lækkert tæppe. Jeg har opskriften liggende til hvis jeg skulle blive mormor en dag.
Glæd dig til Revontuli-sjalet. Jeg er lige blevet færdig med et - og det er helt sikkert ikke det sidste jeg skal strikke. Er du med på Ravelry er der en Revontuli-KAL hvor der også er tips og hjælp hvis man behøver det.

Mariann sagde ...

Hvor er det bare flot, dit lille tæppe, og du er da ret hurtig på pindene :-)
Flot trøje du har på !

Mette Thrysøe sagde ...

Sikke et smukt tæppe! Tænk at modtage sådan en gave. Og så er det lavet på kun 15 dage! Har du også sovet og spist i de dage?!
Glæder mig til at se mere til sjalet.

Helle : sagde ...

Sikke et smukt tæppe, det var jo lige sådan et jeg burde strikke. Sjalet har jeg jo lavet et par gange, det er skønt at strikke glæd dig.

Bebiane sagde ...

Fantastisk smukt prinsessesvøb og så er det strikket på rekord tid. En god ide med lydbøger, så får man "læst" mange af de bøger, som ellers ville blive stående på hylden, forrdi der også skal strikkes :-))
Kh. Bebiane

Karin Grøn sagde ...

Sikke en masse kommentarer.Jeg vælger at gå ind og svarer samlet.
Jeg har både sovet spist, strøget tøj, passet hunde og passet alt det jeg plejer.
Jeg har nu fotograferet det efter det er blevet tørt.Jeg tror hastigheden skyldes de gode bøger jeg gerne ville høre forsættelsen på

Irene sagde ...

Jeg ser først dit indlæg her i dag, da jeg har været syg og ikke rigtigt kunne følge med hos alle. Men jeg er jo nødt til lige at skrive : Jeg har også den trøje fra "Digt i masker" i nøjagtig samme farver:-)

Anonym sagde ...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.