torsdag den 15. januar 2009Tusind tak til http://tankerogspin.blogspot.com/ for awarden som Kreativ Blogger. Tænk jeg kan opfattes på den måde- jeg der nægter at lære noget om pcere udover hvad jeg skal bruge. Huset har i mange år været fuldt af nørder på området, så jeg var bare kontrær, men jeg kan så se, at jeg kan godt lære det. Fedt.

Skønt, at nogen bliver inspireret og synes min blog er kreativ.


Regler for denne award er:
1. Vinderen kan kopiere denne Awaerd til hans/hendes side.
2. Lav en link til han/henne du fik Awarden fra.
3. Nominer mindst 7 andre blogger.
4. Lav link til disse på din blog.
5. Læg besked på bloggene til de nominerede.Jeg sender den videre til:Jeg læser i løbet af en uge mange blogs men der er selvfølgelig nogle, der skiller sig ud på den ene eller anden måde. Dem forsøger jeg, om jeg kan huske og dermed nominere, men det betyder ikke, at andres blogs ikke også er kreative. Det betyder bare min hukommelse er som en si udover salmeversene fra skolen, som jeg husker perfekt!! Og hvad kan man så lige bruge det til???? --- IKKE en DYT!!!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tusind tak...jeg bliver så glad, når jeg bliver tænkt på...Jeg vælger dog ikke at sende videre, da den vist snart har været rundt de steder jeg også besøger ...men endnu engang tusind tak :-)

Helle : sagde ...

Tillykke med din fine pris !

Losarinas mor sagde ...

Du er da kreativ - nyd din pris :-)

Madame sagde ...

Du er meget kreativ, Karin, så din pris er velfortjent :-)

Karin Grøn sagde ...

Anne - det glæder mig at jeg har glædet dig. Om du sender den videre, bestemmer du selv. Det er jo rigtigt, at de, der ligger sidst på ruten ikke kan gøre det. Det gjorde jeg med den forrige award. Den her er bare så pæn at have på sin hjemmeside synes jeg.
Helle- mange tak.
Losarinas mor- ja jeg vil også nyde den
Madame- ja vel er jeg kreativ men ikke som blogger. Der er jeg nærmest nybegynder og jeg kan ikke engang finde ud af at lægge fotos ind på ravelry bare fordi det er på engelsk. Det må jeg se om jeg kan lære i weekenden.