fredag den 16. januar 2009

Travl weekend

Primula til værtindegave til min mor

Her i huset går vi en travl weekend i møde. Vi skal i morgen fejre min fars 80 års fødselsdag men desværre har jeg ikke nået at strikke et tørklæde til ham, som jeg havde tænkt. Vi giver ham i stedet for en DVD og en DABradio sammen med min søster og hendes mand.


Børnene giver ham gamle danske film og vi håber han så får lidt penge, så han kan købe de dokumentariske film fra Danmark, som han gerne vil have.

Heldigvis er det bare os og vores børn og et par enkelte kærester og svigerbørn, der skal med, så det skal holdes hjemme hos mine forældre. Det sætter jeg stor pris på. Det er langt det hyggeligste. Jeg gider ikke at fejre på kroer og spisesteder.

Søndag skal vi til audition på amatørscenen Skansens sommerspil i Hals. Interesserede fra området, eller folk, der regner med at skulle på ferie i det nordjyske kan jo tjekke hjemmesiden http://www.skansespil.dk/ og tjekke op på sommerspillet. I år var der ikke flere musicals at tage af, så en flok af vores entusiastiske unge mennesker har sat sig sammen og oversat Rogers og Hammersteins musical Askepot, så vi står for første gang med intet ringere end en Danmarkspremiere.
Datteren vil på scenen, som hun har været i over 10 år enten på Skansen eller på efterskolen eller i vikingespillene på Lindholm Høje sidste år. Jeg var på scenen sidste år, men er lidt i tvivl om vi igen igen skal bruge en hel sommerferie på det. Vi spiller faktisk i 10 dage og det er ret lang tid og man bliver jo ikke yngre. Desuden er der jo både for og imod når ens voksne børn er med selvom de er vokset op med at mor stod på scenen, far hjalp med at bygge og gå vagt og de selv tøffede rundt og gik i vejen og efterhånden hjalp så godt de kunne.

Vi slås forsat med forvaltningen, men det gider jeg ikke skrive mere om. Jeg har sat hele handicapinteresseorganisationsområdet i højeste alarmberedskab nu, så jeg spiller på alle tangenter. Så ser vi, hvad der virker og hvad der bare er varm luft.
Jeg skulle lige have lovgivningen på plads så jeg kunne dunke dem oveni hovedet med det, hvis alt andet går galt.
Nu får vi se, men en ting er sikkert- det er dyrt at være handicappet og der gives ikke ved dørene økonomisk.

Jeg håber det bliver en god weekend. De har ikke været hjemme allesammen siden i sommer, så jeg glæder mig meget.
Strikkemæssigt er jeg godt i gang med FLS i Arwetta classic i denimblå
Jeg er forundret over garnforbruget. Jeg er kun i gang med nøgle nr 2, så 5 ngl er rigeligt. Svigermor har før strikket sokker i det, men det synes jeg ikke det er slidstærkt nok til og heller ikke varmt nok. Den her skal afleveres til hendes 82 års fødselsdag den 5. maj og bliver en lille let ulden sommertrøje, hun kan nyde sommeraftnerne i på sin overdækkede terasse, hvor hun ynder at sidde og læse. Det synes jeg den er perfekt til.

FLS i Arwetta Classic

10 kommentarer:

Helle : sagde ...

Hvor bliver det da skønt for dig at se alle ungerne igen, jeg håber at din far får en rigtig dejlig dag og at I alle kommer til at hygge jer.

Skøn trøje du er ved at strikke til din mor.

Karin Grøn sagde ...

Hej Helle. Det var nu til svigermor men never mind. Hun er faldet så meget sammen at hun er ved at få en pukkel på ryggen, så den forsøger jeg at strikke ind. Det ser ud til at være lykkedes meget godt. Der er 14 cm forskel på foran og bagpå. Det passer FLS jo fint til med sit retstrikkede- eller her glatstrikkede bærestykke.

Irene sagde ...

lykke med din far! Primulaer - så tænker jeg bare forår. De er skønne både inde og ude. Flot himmelblå farve du har valgt til din FLS.

Fríða sagde ...

sköööön blå farve, den bliver hun helt sikkert glad for. og til lykke med din far.
kh.fra Island
Frida

Pia sagde ...

Hej Karin.

Sikken flot blå farve din FLS får. Bliver selv fristet til at købe i den farve, men har mere end rigeligt garn at bruge af. :-)

Tillykke med din far og må i alle få en god dag/aften.

Lene sagde ...

Tillykke med din far, jeg håber I får en dejlig dag sammen :-)

Losarinas mor sagde ...

En travl men dejlig weekend med mennesker du holder af :-)
Tillykke med din far!

Strikkeheksen sagde ...

Tillykke med din far og fin FLS, du har fået gang i der :-)

Spændende, at du havde hørt rigtigt vedr. strikkecafe på Caféministeriet. Mandage er desværre ikke mine bedste aftener -og det kan ikke lade sig gøre for mig at deltage de næste tre måneder i hvert fald - så må jeg se derefter.

Jeg er med til strik-in i en gruppe i Århus, hvor vi skiftes til at afholde arrangementet - det er fantastisk hyggeligt. Der er naturligvis en begrænsning i forhold til antal deltagere, når det foregår privat, men vi er da en 10 stykker eller deromkring. Kunne du være interesseret i noget lignende her i nordjylland?

Madame sagde ...

Jeg håber, I havde en dejlig fødselsdag, Karin! Og tillykke med din far. Trøjen til din svigermor bliver meget yndig - sikke en skøn farve :-)
Og så ønsker jeg dig god kam mod 'væsenet' - det er barskt også at skulle kæmpe.

Samtal från min trädgård sagde ...

Du har travlt! Den er så flot den blå tröje, har også kigget på det garn, men nu må vi se, skabet er fuldt, som hos de fleste!