torsdag den 1. januar 2009

Tørklæde og hue til datterens kæreste

Tørklæde og hue i Inka Dreams i brun, blå og grøn samt lidt rester
Jeg fik lige her på årets første dag et langt halstørklæde i Inka Dreams strømpegarn i brun, blå og grøn fra http://www.garnbutik.dk/ samt lidt flere strømpegarnrester og lidt kameluld strikket et herretørklæde af de lange med 400 m på langs og 80 p samt en " Frida" hue af rester til min datters kæreste. Han bløder lige så stille op med farver, så mon ikke det går. Det er spraglet men lidt diskret alligevel. Han har mørkt hår, gylden hud og grønne øjne, så tror I ikke det kan gå? Nu får vi se.

Jeg håber han bliver glad for det.

12 kommentarer:

Jette sagde ...

Godt nytår til dig, og jo det er da fine diskrete farver, så det kan han da kun blive glad for. Og noget af et arbejde med den længde..:o))

Ingrids strik og patchwork sagde ...

Mon ikke han bliver meget glad for det sæt du har strikket ? Det tror jeg.

Og rigtig godt nytår til dig også

Mange hilsener
Ingrid

Karin Grøn sagde ...

Hej Jette og Ingrid.
Jeg håber han bliver glad for det. Vi tager små skridt, for han er slet ikke vant til strik der hvor han kommer fra, så vidt jeg kan forstå. Men han havde da de stribede grå sokker med en enkelt hvid tråd som strib og det kunne han godt leve med, så mon ikke det her er næste skridt. Datteren vil så gerne have jeg strikker en trøje til ham, men der sætter jeg grænsen, hvis han ikke er interesseret. Garn er jo ikke gratis og hvilken farve og model skal man vælge når folk ikke er nået dertil. Det må komme senere.
Tørklædet var ikke sent at strikke. Det tog faktisk kun 4 dage. Huen tog en dag at strikke.

Karen sagde ...

Hej og godt nytår.
Når jeg kalder englene "Waldorf" er det fordi de især ses i Rudolf Steiner Skolernes omkreds...disse skoler hedder "Waldorf Skoler" i udlandet.
Det var rigtig fint at være i USA, men alt er så forlorent derovre...ligesom lidt for poppet.
Jeg holder bestemt også mest af de levende lys.
Der ser fint ud det sæt du er i gang med.

Mange hilsner
Karen

Karin Grøn sagde ...

Hej Karen
Tak for forklaringen om dine Waldorfengle. Det burde jeg nu have sluttet mig til selv, da jeg har haft en del med Steinerfolk at gøre, da jeg skrev speciale om det på børnehaveseminariet for mange herrens år siden. Det gav mig et helt andet livssyn og det har præget mig siden, men jeg havde nu ikke tænkt det den vej rundt. Tak for det.
Kh Karin

Madame sagde ...

Hvor er det smukke farver sammen, Karin, sådan rigtig mandfolkefarver. Jeg tror, din datters kæreste bliver virkelig glad for sin 'svigermors' hjemmestrik!

Merete sagde ...

Han er da et skarn, hvis han ikke synes og det dejlige sæt du har strikket til ham.
Godt nytår til dig
Merete

Karin Grøn sagde ...

Jeg tror bare han skal vænne sig til uld. Han kendte ikke dets gode egenskaber, for han er ikke her fra Danmark men østeuropæer. Der bruger man vist ikke strik og uld på samme måde som her. Jeg håber han vil synes om det. Det er meget meget blødt synes jeg.

Strikkeheksen sagde ...

Ud fra dine beskrivelser af hans farver, lyder det jo som om det "er lige i skabet" :-) Fint sæt er det i hvert fald :-)

Karin Grøn sagde ...

Hej Lene tak for din opbakning. Jeg håber han synes om det.
Kh Karin

Irene sagde ...

Et rigtig fint "herresæt" og jeg kan også godt lide de farver du har sat sammen.

Samtal från min trädgård sagde ...

Herlige farver!