fredag den 2. oktober 2009

Garn fra Strikkepia

Så kom der post til mig fra Strikkepia

Og se lige hvad den indeholdt. Nu er garnlageret igen blevet større, men det er så dejligt at få noget nyt til en pris, der er til at røre ved.



Dejligt indhold
Hør/bomuld i natur/white og lysegrøn, Evilla i blå, blødt uldgarn i flerfarvet og en masse stigegarn- meget mere end jeg har bestilt. Tak for det- Strikkepia. Nu skal jeg så bare finde opskrifter til stigegarn.

10 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hvilken pakke ! Hvad er stigegarn ?

Karin Grøn sagde ...

Hej Losarinas mor

Stigegarn er noget flerfarvet tyndt garn, der ligger parallelt og bliver holdt sammen af nogle - ja faktisk kniplede pletter i en ensfarvet plet. Du kan klikke på fotoet så det bliver større, så kan du se det- det er det blanke garn der ligger i forskellige farver forrest til højre.

Unknown sagde ...

Tak :-) Sikke noget spøjst garn- bliver spændende at se hvad du vil lave af det :-)

Karin Grøn sagde ...

Man kan strikke det sammen med f.eks. noget mohair eller anden tyndt uld og strikke veste - trøjer men alene kan det laves i smykker eller tørklæder.

Lotte K strik sagde ...

Sikke en spændende pakke. Glæder mig til at se hvad det bliver til.

Helle : sagde ...

Dejlig pakke Karin, glæder mig til at se hvad du finder på med al den garn. God weekend !

Pia sagde ...

Hej Karin.
Sikken dejlig pakke du har fået dig. Ang. stigegarnet, så mener jeg at Ingelise for nogle få år siden kom med opskriften på et hæklet tørklæde (ret stort)

Mette Lykke sagde ...

Så heldig du er at få en hel kasse med garn, leveret lige til døren..

Madame sagde ...

Sikke en skat du har fået der, Karin - og kender jeg dig ret, bliver det omsat til de smukkeste kreationer. Jeg glæder mig til at se hvad ...

Pia sagde ...

Hej Karin

Hvor er det dejligt at se det hele sådan lagt frem på rad og række....Jeg håber du får noget rigtig godt ud af det og ønsker dig god strikkelyst...Sjovt at læse at I har været næsten i halen på os webstrikkere på Fyn. Vi var jo også nogle stykker der besøgte Hjelholt...

Kh Pia