torsdag den 8. oktober 2009

Jeg købte mig fattig hos Elsebeth Hansen


Pitbrændt "kælepotte" høns af Elsebeth Hansen, Højby.


Papirlygte med roser og lavendel --- og den dufter
Papirlygte med "rustfarve" fra et brønddæksel med linoleumstrykt MadonnafigurPapirlygte med skovmærker og I skovens dybe stille ro. Sommerfugleknapper i hvid porcelænsler- datterens design- indtil videre ligger de på en knipling på klaveret

11 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Kan godt forstå at du måtte købe dig fattig :-)

Lotte K strik sagde ...

Ja der er dejligt her på fyn. Har næsten også lige været ved hjelholts, købte ikke så meget, farveskiftegarn i grå nyancer og noget andet gråt til et sjal.

Lavendel sagde ...

Hvor er det flot altsammen!!

kludemutter sagde ...

Sikke du har sollet ;)
Dejlige ting du har købt.

Yt

Samtal från min trädgård sagde ...

Jeg har läst ikap hos dig, og hvilke indköb du har gjort her på det sidste. Jeg er dybt misundelig! du må väre fattig, men på en anden måde er du også rig.

Helle : sagde ...

Ja du har da været ude og hygge dig, og fået mange flotte ting med dig hjem ? oplevelsen ikke at glemme !

Karin Grøn sagde ...

hej Losarinas mor- jeg tror jeg er typen, der sparer på skillingerne og lader dalerne springe.

Lotte- der er rigtigt dejligt på Fyn på sin egen dukkehusmåde men jeg elsker især forskellene i vores land- det milde med de mange små bakker og det storslåede ved søhøjlandet og det øde og barske ved vesterhavet og ikke mindst vores dejlige hav rundt om og alle de små øer. Vi er et rigt land.

Lavendel- jeg er rigtigt rigtigt tilfreds med mine indkøb og oplevelser.

Yt- ja jeg har soldet- men jeg har også sparet sammen til det og selvom vi spiser ude koster det aldrig over 200 kr for to for det er vi for nærige til. Vi laver altid mindst et måltid selv.

Hej Samtal - jeg er nu ikke rigtigt fattig- for jeg har jo ikke brugt penge hele sommeren eller været på sommerferie så jeg syntes jeg havde råd til at købe de små ting selvom de var lidt dyre. Det var ting jeg gerne ville have- ikke mindst som eksempler på teknikker, som jeg jo samler på både til mig selv og til min datter. Jeg føler mig rig.

Helle- jeg var så glad for at se alt det fra De vilde svaner. Det var en kæmpe oplevelse. Vi gik også rundt i en stille Odense uden turister og tog fotos af gamle gader, herlige statuer og dejlig kunst, altsammen til inspiration. I dag har jeg så brugt den til lyssætning til vores kulturnat, hvor jeg har lavet et hjerte i stjerneformede lys fra Ikea og en måne med andre småbitte lys fra Ikea bundet i en dobbeltmåne i hønsetråd. Min mand fotograferer koncerten i morgen og det glæder vi os til.

Lene sagde ...

smukke ting, og nu bliver jeg nysgerrig, får vi dine lyskrationer at se?
Ha en god dag/nat :-)

Mette Lykke sagde ...

Smukke ting du har fået købt.. Håber da du har lidt tilbage på kistebunden :-))

Karin Grøn sagde ...

Lene - jeg har skrevet på din blog-
ang lyskreationer til kulturnatten med Helle for Jazz i Utzoncentret i dag

Mette Lykke- jeg har jo slet ikke været på ferie i år og derfor er der penge nok. Jeg har jo også den ide at jeg aldrig vil købe noget tøj eller garn, der koster fuld pris og helst giver jeg 50 pct. Det gør, at det bliver penge til en masse andet.

Madame sagde ...

Wauw, sikke nogle smukke ting du har købt, Karin!