mandag den 2. marts 2009

Sokker str. 47 færdige


Sokker str. 47 - Sisu multifarvet strømpegarn fra Sandness- 1oog g plus tå af lidt Hjerte Socks.
Bestillingsarbejde fra Sønnike
Så blev sønnikes sokker færdige og det var et stort ønske. Strikket på 3 dage, så det er egentlig ikke noget større arbejde. Når jeg arbejder i multifarvet garn, så laver jeg aldrig f.eks. snoninger eller andet mønster for min erfaring er, at det er spildt arbejde. Det kan ikke ses alligevel. Det vil jeg gerne gemme til ensfarvet garn.
Jeg synes også det bliver for rodet som hvis man har både ternet, stribet og prikket stof på samtidig i farver der slet ikke passer sammen. Rod uden system, men sådan er min smag nu.
Det har regnet hele dagen og jeg fangede lige det her foto udenfor min soveværelsesdør. Jeg kalder busken min diamantbusk. I regnvejr hænger der millioner af vanddråber i Saragentæblebusken og i frostvejr når de sommetider at fryse til iskrystaller. Det er endnu smukkere, hvis solen skinner, men det holder meget kort så.
Et af de små vidundere, som naturen beriger os med hver dag- hvis vi husker at se efter.Min diamantbusk ( Malus saragentii)

10 kommentarer:

Camilla sagde ...

Farverige sokker skal der til. Håber han bliver glad for dem.
Vi har da vist krydset hinandens veje mere end én gang. Jeg har været med til at sy kostumer til Skansens "Sound of music" engang for snart længe siden.

Helle : sagde ...

Sikke et flot mønster der dannes, er enig om at man ikke behøver andet mønster når man bruger multi farvet garner. Sønnen må blive glad.

Karin Grøn sagde ...

Camilla- nej hvor sjovt- jeg var søster Margaretha- priorindens højre hånd. Pudsigt, som vernd er lille. Vil ikke påstå jeg kan huske dig for vi var rigtigt mange på det set og det er l-æ-n-g-e siden, men rigtigt sjovt at vi igen skal krydse veje.

Helle Det er tilfældigt at garnet danner det mønster. Faktisk kan jeg bedre lide når det er lidt mere rodet, men sådan blev de så denne gang. Han har selv valgt garn og jeg har heldigvis ikke mere- jeg er lidt træt af at se på det.

Madame sagde ...

Din busk er utrolig smuk, Karin! Og dine sokker bliver man helt glad af at kigge på - hvor er du dog dygtig til håndarbejde ;O)

Samtal från min trädgård sagde ...

Flotte sokker. Spekulerer på om den buske kan klare sig heroppe i Zone 3-4, men vi mås hvad planteskolen byder på hen i maj/juni måned. Vi må altid vente i forhold til DK.

Karin Grøn sagde ...

Madame- tak- jeg synes nu at sokkerne er UTROLIGT grimme, men det er nok bare mig. Jeg har da heldigvis ikke brugt tid på også at strikke mønster.
Jeg elsker den busk året rundt. Den har de yndigste små runde museøreblade i skriggrønt når den springer ud, blomster som små lyserøde balloner, i fuld blomstring ligner den sne og dufter ind i soveværelset og så kommer der små fine æbler, der bliver røde på stilkene og fuglene elsker de og de er superflotte i buketter.
Høstfarven er skriggul med røde prikker

Camilla sagde ...

Nej hvor sjovt. Verden er vel nok lille. Vi mødes sikkert igen lige pludselig.

Karen sagde ...

Skulle bare lige forbi og se de fine sokker og havde hørt fra min kollega Camilla i havde krydset veje...sjovt.

Karen

Nina sagde ...

Hvor er den smuk, din diamantbusk. Lige som sjalet i sidste indlæg. Og sokkerne med de mange farver er ganske rigtig fine i sig selv! Go´ week-end til det nordlige Jylland :o)

Lavendel sagde ...

Den busk må jeg have. Har ofte tænkt på det, men nu skal det være.
mange hilsner