mandag den 30. marts 2009

Sikken en premiere og sikken en SUCCES

Roser til alle på scenen og i køkkenet og andre medvirkende

Så fik vi første omgang forestillinger overstået og hvilke forestillinger.
2 totalt udsolgte huse og en forestilling med 57 ud af 75 billetter. Som kassemester kan jeg ikke blive træt af at smile ad det gode resultat.

Vi gav os selv et brag af en premierefest- det var så sjovt og hyggeligt og alle fik blomster og masser af champagne og natmad i form af en platte. Gæt hvem der var ude at danse til Glenn Miller med vores hjælpeinstruktør, som også har været min gode teaterlegekammerat i 11 år. Det var bare sjovt og hyggeligt.

Gå ud og gå en tur- bemærk blomsterranken på bagvæggen - egen kreation
Anmeldelser blev det også til i ikke bare den lokale avis, men selveste Nordjyske stiftstidende. Ganske vist kun i lokalsektionen for Frederikshavn, men det ryger også helt til Skagen, og tilmed i en søndagsavis.

Sæby-scenen fik kæmpefoto på forsiden og en helsides anmeldelse af Kai Normann Andersen kabaretforestillingen I dit korte liv. Og hvilken anmeldelse?!!!! Direkte cieteret for Nordjyske stiftstidende:
"Min sjæl blev så glad. Her var en forestillinge der fik mig til at glemme alt om kriser, krige og IT-skurke- jo- kort sagt verdens ofte temmelig problematiske påtrængenhed. "

Hvem kan så ønske sig mere, når man er koordinator og tovholder og medvirkende i en forestilling. Jeg kan i hvert fald ikke og jeg er ydmyg og stolt og glad over, at det endnu engang lykkedes. Priserne er endda sat op pga stigende fødevarepriser, men alligevel kunne vi hverken fredag eller søndag proppe et menneske mere ind.
Det er dejligt at have sådan en succes og jeg ser med sindsro frem til næste weekend hvor vi også spiller. Økonomien er igen i hus og det er en bragende succes på alle måder ikke mindst økonomisk. Det er jeg bare så stolt over.

Tak til alle mine medspillere og legekammerater- det er altid sjovt at stå på scenen men også dejligt at være et stort hold.


Årringe- mit strikketøj måtte trævles op og begyndes forfra, for det var helt forkert i størrelse, men nu passer det og jeg er på vej mod toppen. Det skal nok blive godt. Der strikkes flittigt på det i pauserne- der for os er lange.

Min niece skal nedkomme den 24. april, dvs det bliver nok lidt før efter alle solemærker at dømme, så jeg talte lige med hende i dag og det ser ud til jeg kan få lov at rydde lidt ud i lageret til massevis af babytøj. Det glæder jeg mig meget til - så det bliver det næste projekt. Alt muligt babytøj i str. nyfødt. Det bliver bare så sjovt.

3 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Hjertelig tillykke, dejligt når alt klapper som det skal, og når man som kassemester kan sidde som en anden Joakim Von And og tælle.
Dejligt med så flot en anmeldelse.
Den baby, kommer vist ikke til at mangle noget som helst.
Knus fra
Vibeke

Puttenings sagde ...

Hvor er det dejligt at høre, at det hele gik så godt. Tillykke herfra :o)

Karin Grøn sagde ...

Vibeke- mange tak- det er dejligt når det går godt, for vi tjener jo penge for at kunne køre forestillinger sidenhen. Babyen håber jeg bliver tilfreds med mit arbejde.

Puttenings tak for din lykønskning