fredag den 14. maj 2010

CI - nu er der skruet op for verden

Så fik husbond byttet sit CI apparat til grafitgråt som han ønskede sig og der blev tilmed skruet op og vi var oppe kl 5.15 for at kunne være i Odense kl 10. Odense Universitetshospital brillerer ved at have noget der ligner trafikkaos rundt om bygningnerne og en p plads er - trods mit handicapskilt- stort set umuligt at opdrive på den tid af dagen. Når det tilmed siler ned bliver det en lidt mavesur familie der kommer, men det betød at kommunikationen blev bedre, for vi havde en lidt kort lunte. Summa summarum- Husbond fik skruet så meget op for CI at han nu kan høre noget lyd, men det er nærmest brummen og han kan fornemme sin egen stemme. Som eksempel på kommunikationsproblemerne spørger den søde dame så om min mand kan forstå hvad han siger, hvorefter han svarer - at det ved han ikke for han ved jo godt selv hvad han siger!!!! Endelig fandt hun heldigvis ud af, at hun nu har materiale nok til at vi kan sende apparatet med posten og få skruet op og ned fremfor at køre 600 km. Det var en positiv ting ved det.
Efter et par timer på Hørecentralen i Odense stod den på frokost i Bazar Fyn, hvor nedenstående billeder er taget fra. Vi har et par faste steder hvor vi altid kan finde mærkelige frugter og grønsager og så har vi vores slikparadis- en butik, der udelukkende handler med slik lavet af frugt og nødder med enten krydderier og salt eller med chocolade. Min favorit er nogle lækre dadler med en superlækker valnød hvor stenen har været. Ellers er der tørret frugt i alle mulige og umulige afskygninger og masser af smagsprøver. I sig selv er det smukt og spektakulært så jeg lader billederne tale for sig selv. Bazar Fyn er indrettet i en gammel remise i Odense.5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke en lang tur Karin...godt at I fremover kan sende apparatet med posten.
Bazaren ser spændende ud, den vil jeg huske på, til jeg næste gang skal til Odense :-)

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Dejlig at I nu er kommet så langt, så I kan blive fri for den lange køretur.
Dejlige billeder fra bazar Fyn, der må vi ind næste gang vi er i Odense.

Fríða sagde ...

jeg synes det er meget spændende at få fölge jeres erfaringer med CI,og jeg håber naturligvis for det bedste resultat for din mand. den bazar ser virkelig lækker ud, jeg skriver det bag öret til jeg engang skal på besög i Odense.
kh.fra Island
Frida

Karin Grøn sagde ...

Anne- det ER en lang tur og især fordi man er nødt til at skulle så tidligt op. Faktisk er der kun 2 medarbejdere der kan stille på apparaterne og de har ikke tid efter kl 12, så det er en lang tur.
-----------------------------------
Helvig- ja det har været en lang rejse med det CI og det er slet ikke færdigt endnu vi er faktisk først lige begyndt.
-----------------------------------
Frida- Tak fordi du følger os- vi håber også det bedste- God fornøjelse i bazaren- i midten er der spisesteder fra hele verden så man frit kan vælge mellem bosnisk, vietnamesisk, indisk, libanesisk osv mad- jeg er nu forfalden til falaffel, humus og tzaziki med fladbrød- det kan jeg virkelig godt lide.
Der er også masser af forskellige butikker med madvarer- en halalslagter- en konditor med fantastiske kager, guldsmede- tøjbutikker osv som i en bazar i udlandet.

Madame sagde ...

Jeg håber, det går bedre nu, Karin, og at din mand har forståelig lyd.

Men sikke en tur - godt at I kan nøjes med at sende apparatet med posten fremover!

Sådan en lækker bazar måtte der gerne være her i Nordsjælland :-)