fredag den 7. maj 2010

Aktivitet i udkantsdanmark


I øjeblikket er der så meget snak om Udkantsdanmark og os, der bor her, kan jo sagtens nikke genkendende til rigtigt mange af de ting, der bliver sagt.
I vores område, der indbefatter gårde og huse fra hvad der engang var et lillebitte bysamfund med købmand- hvor vi selv bor - smedje, skrædder, central samt en masse landarbejderhuse, der forlængst er forsvundet-- er der sket stor udskiftning og folk bor her uden at kende hinanden ordentligt.

Derfor har jeg som konsekvens heraf- og en interesse fra nogle naboer for mit strikketøj- valgt at samle kvinderne og invitere på en fælles tur til Saltum på søndag til Uldfestival. Min erfaring er at det er nemmest at få kvinder med til at lave noget socialt og så kommer resten af familien gerne med hen ad vejen.

Jeg har været sent ude, men jeg håber at få tilbagemeldinger fra dem og så håber jeg at vi bliver en lille flok, der kan tage afsted og være startskuddet til at lave nogle hyggelige ting sammen og lære hinanden at kende her hvor vi bor.10 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Godt initiativ, Karin!

Irene sagde ...

Det er da en supergod idè!

Karin Grøn sagde ...

Lavendel- ja det synes jeg også- det bliver jo bare ved snakken men nu gør jeg altså noget ved det. Livet er for kort til snak.
-----------------------------------
Irene- det håber jeg- de har vist initiativ i forhold til mine ting så nu kommer det så an på om de selv har lyst ellers må jeg jo forsøge at inspirere dem. Der kommer jo ikke nogen og gør det for os- så må vi selv gøre det.

Mette G. sagde ...

Det lyder da som en rigtig god ide. Håber, at det bliver en stor flok og at I får en god tur.

Helle : sagde ...

Super god ide Karin, glæder mig til at høre om det.

Lydert sagde ...

Hvor er det godt gået - en skøn opfordring om at lære hinanden at kende og lave ting sammen, mange taler om det, få gør noget ved det

Samtal från min trädgård sagde ...

Det er da bare en så god idé. Man behöver lave nye netverk, som kan stötte hinanden.

Karin Grøn sagde ...

Mette-vi bliver ikke så mange for jeg var sent ude men der er positiv stemning mange steder så mon ikke vi får noget andet op at stå også.
---------------------------------
Lydert- ja det er en af fordelene ved at synge i kor og spille teater. Mange vil gerne gøre noget ved det men tør ikke stå foran andre- det tør man godt når man har den baggrund så nu gør jeg det bare.
-----------------------------------
Helle- jeg håber det bliver sjovt og en succes. Foreløbig har bliver vi 3.
-----------------------------------
Samtal- nemlig - vi har haft og har en del midaldrende enlige kvinder og jeg håber at vi får dem med også. Det er rart at vide hvem man bor sammen med når man er på landet og især når man er alene, hvis man får brug for hjælp og så er det endelig hyggeligt at får en sludder og en kop kaffe- ikke sladder men bare vide noget positivt om hinanden.

Madame sagde ...

Sikke en god idé, Karin!

Karin Grøn sagde ...

Madame- tak skal du have- det synes jeg faktisk også selv.