torsdag den 27. maj 2010

Jeg er ikke i Løbetid mere !!!!!!!!!!!!!!

Min Løbetid løb ud af døren til tiden.
Den skal nemlig være klar til på søndag, hvor min tvillingesøster fylder 54.

Endnu en lille fin detalje fra Bente Geil. De er bare fantastiske- de ærmer- især til mormorarme
og min heldige søster er mormor.

Her er detaljerne i halsen. Man kan godt se, den er hjemmelavet, men jeg tror den retter sig i brug. Den var lidt svær at få pæn. Garnet er det nye 3 trådet Geilsk Uld og bomuld og 100 gange lettere at strikke med end to tråde af det tynde Geilsk uld og bomuld, som jeg brugte i Spidskompetencer, der iøvrigt bliver slidt rigtigt meget- den har jeg stort set altid med.
Iøvrigt nåede jeg at få en sok færdig str 46 i aftes- sønnike har fødselsdag i dag og bliver 26 år og er fuldstændig fordybet og opslugt af sit masterprojekt til ingeniøruddannelsen, som han skal aflevere den 3. juni- så meget, at han havde glemt at han havde glemt sin egen fødselsdag i sidste uge. Sagde nogen NØRD- ja- men på den gode måde. Han HAR jordforbindelse. Så eftermiddagen går med madlavning, som skal med på kollegiet- og kl 2 i nat kom en sms- vi bliver lige 3 mere- dvs fordobling, da søster og kæresten ikke har tid - og den ene er hindu og spiser ikke oksekød- HURRA - nå det går nok. Jeg har vist en champignonpate i fryseren fra i lørdags, hvor vi var 5 kvinder fra Helle for Jazz, der startede en strikkeklub og bagefter øvede vi vores koncertprogram, for vi havde også vores herrer med og til sidst spiste vi sammen. Det var smadderhyggeligt.

18 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Din løbetid er bare blevet flot. Håber din søster bliver glad for den.

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Lige en tilføjelse, du skriver at din tvillinesøster har fødselsdag på søndag, ergo må vi hellere ønske dig tillykke med fødselsdagen ,da tvillinger plejer at have fødselsdag samme dag.

Lykke sagde ...

Det er altså en rigtig fin model den løbetid - overvejer om den skal på mine pinde!

Helle : sagde ...

Ja som Helvig skriver så tillykke med på søndag :-) Flot Løbetid, den skal søster nok blive glad for !

Karin Grøn sagde ...

Helvig- tak for det- hæ hæ- det er nemlig rigtigt- godt set!!
--------------------------------
Lykke- ja det skal du overveje, den er hurtig og sjov at strikke.
----------------------------------
Helle- tak tak- jeg håber også hun kan bruge den.

Bebiane sagde ...

Tillykke med sønnikes fødselsdag og også et tillykke til dig. Din Løbetid er så flot, den kan du godt være stolt af, smuk farve.

Karin Grøn sagde ...

Bebiane
Tak tak- jeg ved ikke om jeg synes om farven - jeg er blevet så grå i toppen at jeg helst skal have noget gang i i klare farver, men da min tvillingesøster er lyshåret og har grønne øjen og gylden hud, så passer det fint til hende

Karen sagde ...

Whau den er flot.
Vedr. de flag, så har jeg fået en undskyldning af den der har stået for dem i Kvickly avisen....de kom til at "låne" dem uden at spørge.

Karen

Madame sagde ...

Tillykke med din søn, Karin! Og så har du jo fødselsdag i overmorgen, kan jeg regne ud. Hvor er den fin, blusen du har strikket til din søster - jeg synes også, det er en dejlig farve!

Karin Grøn sagde ...

Karen- jeg syntes bare du skulle vide det.
----------------------------------
Madame- takker for lykønskningerne- jeg synes farven er lidt kedelig men det er fordi jeg ved at jeg ikke kan bruge den farve. Til andre er den flot.

Samtal från min trädgård sagde ...

Den er da bare flot. Jeg skal også til at håndarbejde igen, der har simpelthen ikke väret tid til det på det sidste.
Godt at de går op i deres studier, kundskaberne kan jo aldrig tages fra en.

Karin Grøn sagde ...

Hej Lone- tak for rosen- nej viden kan man ikke tage fra ham. Jeg synes også du skal gå i gang med dit håndarbejde. Jeg kan i hvert fald ikke undvære det. Tankerne kommer så godt på gled med det

Charlotte sagde ...

Flot er den:-)
Du har fået en award:-)

Annette sagde ...

Karin, et meget forsinket tillykke med sønnen og et mindre forsinket tillykke mmed fødselsdagen til dig.
Løbetiden er fantastisk flot, den er jeg meget vild med og den passer godt til mormor(armene).
En rigtig god dag til dig.

Strikkeheksen sagde ...

Tillykke - både med sønnen og dig og søster ;-)

Løbetid er en flot model og jeg tror ikke, det er muligt at lave den pænere end du har gjort :-) Jeg kunne måske mistænke den for at blive lidt slasket med tiden og hører da gerne om, hvordan den er i brug :-)

Karin Grøn sagde ...

Annette- tak for dine lykønskninger og dine roser til min Løbetid.
-----------------------------------
Lene - Tak tak- dejligt med roser og lykønskninger- øh- jeg tror ikke- hvis jeg skal være ærlig og det skal jeg jo- at jeg får nogen tilbagemeldinger. Næste gang jeg ser min søster og taler med hende er til min mors fødselsdag og så ses vi nok ikke før november. Hun er lærer, så hun har meget travlt.

Trillemor sagde ...

Den er vel nok blevet fin, jeg har den på pindene i en mørk gammelrosa, jeg tror den bliver perfekt til sommervarmen. Din søsters farve er også skøn.

Karin Grøn sagde ...

Trillemor-- god fornøjelse. Det er virkelig en fornøjelse at strikke den. Den glider af pindene og er næsten færdig før man får begyndt- for det er et velskrevet mønster uden fejl, så vidt jeg kan se. Farven bryder jeg mig ikke om men det gør hun så det er jo det vigtigste.