søndag den 13. juni 2010

Computerdød og vise versa

Så afgik vores ældgamle pc ved " døden" og det tog noget tid at få fat i en ny og få den installeret, men det er så sket nu og jeg håber at være lidt med igen på bloggen.

Jeg har strikket et par meget lidt kønne sokker str 46 i cementgarn fra Brugsen til min søn. Garnet er efter hans valg- forfærdeligt grimt og ser ud så der garanteret ikke er andre der har magen til. Dermed kan man have dem i fred når man bor og vasker på et kollegium.
Smart men træls at strikke.

Desuden er jeg i gang med Vestpå fra Geilsk i en dyb rød købt på Uldfestival i Saltum i maj. Den er næsten færdig. Et spændende mønster med gode detaljer som sædvanlig fra Geilsk.

Desuden kræver haven sin mand eller rettere kvinde i denne tid og i modsætning til de andre år er jeg stort set alene om den, da min mand er meget træt efter at have fået sat mere lyd på sin CI. Den er nu ikke færdig med at blive justeret op endnu, så den 5. juli skal han igen til Odense og have kørt systemet op- meget mod deres forventning.

Skansespillet står også for døren og mange lørdage og torsdage er gået med sangundervisning og danseundervisning.
1. gennemspilning var i går og det gik som det plejer, når skuespillerne skal lægge manuskriptet-
man tror man kan sin rolle, men det kan stort set ingen. Alle skal nu have aftaler om scenegang og dans og musik og skiftemusik og ud og indgange til at passe med replikker og det går altid ad pommern til første gang. Allerede ved 2. gennemspilning i går eftermiddags gik det meget bedre.
Så nu skal vi bare øve og øve til det hænger fast. Kostumerne har jeg ikke noget med at gøre i år og der er dygtige folk på så det er dejligt at få nyt kostume syet specielt til ens egne mål.

Derudover bliver den ældste færdig på Aalborg Universitet som civilingeniør med svagstrøm ( dvs høreapparater, mobiltelefoner og tilhørende signaler og systemer som speciale) Det sker den 22. juni med translukation den 30. juni og det skal jo også fejres og sørges for.

Datteren og hendes kæreste har fået lejlighed og skal flytte den 15. juli så hendes lejlighed skal også ordnes da hun har boet der i 4 år.
Det er selvfølgelig midt i spilleperioden på Skansen i Hals, så det bliver noget køren frem og tilbage da Balder, vores dejlige Golden Retriever også skal med på scenen og der er grænser for hvor meget vi kan have ham med i sommerperioden når der skal flyttes og det er inde i byen, men med lidt god planlægning går det nok. Hendes kæreste er ikke hjemme i den periode, så vi skal også have fat i hans ting, men der tror jeg hans familie hjælper til. Dejligt er det i hvert fald de har fået en større lejlighed og nu kan flytte sammen.

Jeg skal lige finde ud af den nye pcs opbygning før der kommer fotos på men nu er jeg da med igen og det er jo det vigtigste.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dejligt at høre lidt nyt Karin..sjovt er det ikke når man pludselig er uden computer :-)

Madame sagde ...

Jeg siger som Anne, at det var dejligt at læse, hvad du har oplevet, Karin.
Nu håber jeg, at din mand får justeret sin CI og bliver glad for at have det. Men jeg vil gerne tro, det trætter.

Alice sagde ...

Hej Karin
Tillykke med din nye pc - ja det tar lidt tid at finde ud af - for som regel er det jo et helt nyt styresystem.
Hilsen Alice