torsdag den 4. marts 2010

Udstilles på Statens museum for Kunst i sammenhæng med Bjørn Nørgaard


Så har man oplevet det med.
Det er dette foto det handler om.
Jeg modtog i dag en meget speciel mail.
Deri stod der


Kære Karin Grøn

Her på Statens Museum for Kunst er vi i gang med at planlægge en særudstilling om kunstneren Bjørn Nørgaard (16. april – 24.okt.). I den forbindelse laver vi noget digital formidling i udstillingen af nogen af kunstnerens værker i det offentlige rum, bl.a. viser vi nogen af de mange referencer han arbejder med. Jeg har fundet et billede af nogen der drikker kaffe på dit web-site. Bjørn Nørgård bruger kaffekoppen meget i sine værker og jeg vil derfor høre om det vil være muligt at vi bruger dette billede i vores formidling? Det vil blive vist ganske kort tid i sammenhæng med kunstnerens værk og andre referencer.Kommer billedet i en opløsning der svarer til 1080px x 720px?

Med venlig hilsen

Anne Grethe Uldall Kunstformidler
Statens Museum for Kunst
Tænk hvad en blog om strikketøj kan føre til?????

13 kommentarer:

Madame sagde ...

Det er da rigtig sjovt, Karin, ja, tænk hvad en blog kan føre til! Jeg håber, du bliver honoreret på samme måde som Bjørn Nørgaard :-)

Karin Grøn sagde ...

Hæ hæ- nej det er der vist ingen fare for, men en pudsig sammenhæng og temmelig absurd.

Jane sagde ...

Wauv, nu bliver du skisme da berømt Karin :-)

Karin Grøn sagde ...

Jeps- jeg hopper lige hele " karrieren" over og får nok ridderkors lige om lidt skal du se---- hæ hæ- nå du er jo vendelbo så du fatter nok godt tonen i det jeg skriver.

Strikkeheksen sagde ...

Sjov historie ;-)

Helle : sagde ...

Hold da op, ja hvad bliver mon det næste ;-)

Mette G. sagde ...

Nej, hvor sjovt ;-)

Irene sagde ...

Der kan man bare se:-) Læser de også strikkeblogge:-)

annie sagde ...

Jamen Karin vi er da også et par lækre skår, ellers en hyggelig dag vi havde
hej Annie

Karin Grøn sagde ...

Strikkeheksen, Helle, Mette, Irene- jeg aner ikke hvad det næste bliver, men jeg synes verden er lidt absurd i øjeblikket.
-----------------------------------
Annie- herligt at du reagerer- jeg kender jo ikke jer som sådan og kunne derfor ikke indhente jeres tilladelse, men da vi fik det billedbearbejdet, kunne vi se, at man ikke umiddelbart ville kunne genkende jer. Hvis du kender den anden dame vil jeg gerne høre om det, for egentlig må man vist ikke offentliggøre fotos på den måde. Kan du måske også fortælle din historie om dín kop, for det er jo den der har tiltrukket opmærksomheden. Det var noget med en " hønsekop" fra Lange Keramik i Aalborg og noget med dine børnebørn. Smuk var den i hvert fald.

annie sagde ...

Jo Karin hvert år til jul får jeg en hønekop fra Langes Keramik i Aalborg af mine børnebørn, jeg er lige forbavset hvert år.Koppen er en dejlig kop, Den anden på foto er Birgit kender desværre ikke tlf nr men mener Vibeke kan klare det. ok med udstilling fra min side En god weekend til dig

Annette sagde ...

Hvor er det sjovt, hvad kan det ikke føre med sig ☺

Karin Grøn sagde ...

Annie- jeg forsøger at kontakte Vibeke og høre om hun har Birthes telefonnummer- så må vi se om det lykkes. Tak for hjælpen.
----------------------------------
Annette- jeg kan efterhånden kun sige, at verden tilsyneladende er fuld af tilfældigheder- og det her virker meget tilfældigt og lidt absurd men jeg udnytter chancen og ser hvad der sker og hvad jeg kan gøre for mig selv. Den dame der er kulturformidler er i hvert fald en sød pige og da jeg altid ser mennesker og personer frem for systemer så kan det da måske føre noget med sig. Det aner jeg ikke noget om men jeg glæder mig over alt det gode og sjove der sker. Jeg har lige fået en mail om at jeg bliver inviteret til ferniseringen.