fredag den 19. marts 2010

Hurra- Tørklædesættet faldt i god jord.

Hurra- tørklædesættet faldt i god jord- faktisk så god, at hun straks bestilte et sæt magen til i rødt og orange og pink til næste vinter eller rettere til jul. Hun havde vist lige glemt at vi ikke er på julegaver mere men det nænnede jeg ikke at sige på hendes fødselsdag. Det var ellers hendes egen ide, men det fortæller da, at hun kunne lide det.
Hun skulle iøvrigt have en masse kvinder til krebsegilde- det lyder ellers sjovt, men kan jo bruges af nogle af jer læsere som inspiration. Jeg var selvfølgelig ikke inviteret, men jeg bor jo også helt herovre i Jylland og ville ikke være kommet alligevel. Så det er som det skal være.

Vi har iøvrigt fået sat dato på hvornår min mand skal have sat lyd på sit nye indopererede høreapparat som CI jo er. Det bliver den 12. april, så det bliver en særdeles spændende dag.

5 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Det var da dejlig at hun kunne lide sættet.Det bliver spændende med din mand, det må være noget helt særlig at komme til at kunne høre når man måske aldrig har kunnet det.

Pia sagde ...

Dejligt at din gave faldt i hendes smag. Andet ville have været ærgeligt og (måske) spildt arbejde.

Karin Grøn sagde ...

Helvig- ja - det glædede mig også athun godt kunne lide det og vi er også spændte på om han kan komme til at buge lyden til andet end larm.
----------------------------------
Pia- det ver skønt, men spildt arbejde tror jeg nu ikke det var. jeg strikker nemlig aldrig noget jeg ikke selv kunne bruge. Når det så bliver foræret væk og de ikke vil have det så får jeg en gave selv på den måde.

Madame sagde ...

Det bliver vel nok spændende den 12. april! Jeg ønsker jer al mulig held og lykke, Karin.
Dejligt også at læse, at dit håndarbejde bliver påskønnet - du er nu også enestående dygtig.

Lydert sagde ...

Det bliver spændende, at høre, hvordan det kommer til at gå din mand efter den 12/4. Pøj pøj med ham