tirsdag den 2. marts 2010

Link til garnfirmaet til Vandløb

Jeg tænkte at der måske blandt mine læsere var interesse for at vide lidt om garnet og hvor det kan købes.


og prisen er med den nuværende kurs 71 kr for 1 Lb og der anbefales 2 Lb for en almindelig glatstrikket bluse- 2,5 Lb for en arantrøje i sm og 3 Lb for en arantrøje i l og xl.

Da jeg købte garnet i forbindelse med jeg købte jakker fik jeg det medsendt uden porto og havde en hyggelig og sjov konversation på nettet med indehaveren, der havde set min blog, så jeg vil skrive til hende og vise hende trøjen nu.

En sjov måde at komme i kontakt med folk på. Det er lidt eksotisk for det kommer fra Ydre Hebriderne- en lille øgruppe nordvest for Skotland. Det lugter stært af uld når man får det så det er givetvis ikke vasket ud for lanolin men det kan tåle koldtvandsprogrammet i min vaskemaskine- så det er let at have med at gøre. Garnet er meleret i blå nuancer og de andre garner er for de flestes vedkommende også let melerede, så de passer til tweedstoffet

Iøvrigt har de også mange andre sjove ting i butikken. Hvad med et par af disse uldne støvler?

7 kommentarer:

Madame sagde ...

Haha, sikke nogle sjove støvle - de er dejlige, og jeg kunne godt finde på at købe sådan nogle :-) Jeg må ind og kigge på dit link!

Helle : sagde ...

Tak for linket, en sjov lille historie !

Angående mit sorte tørklæde, så er det strikket under en rigtig dejlig lampe som jeg har fundet i Ikae.

Mette G. sagde ...

Tak for linket Karin - har du nogen anelse om løbelængde?

Karin Grøn sagde ...

Mette- nej jeg kan ikke se det og de fed jeg fik var meget forskellige i størrelse, så jeg ville kontakte Katie Campbell på mail for hun kan helt sikkert oplyse det. Hun svarer gerne og jeg har haft længere chat med hende over mail. På hjemmesiden kan du se det under Contact.

Mette G. sagde ...

Tak :-)

Kirsten sagde ...

Superfede støvler - lige til at blive i godt humør af!
Måske jeg skulle prøve linket ;-)

Strikkeheksen sagde ...

Tak for tippet, personligt elsker jeg lugten af "rigtig uld" ;-)

Vandløb er en fantastisk lækker trøje og det er et pragteksemplar, du har fået lavet. Sikken en skøn blå farve :-) Huen passer perfekt til :-)