torsdag den 30. april 2009

Ida fik besøg og fik mange gaver

Ida og grand Grøn

Så kom vi en tur til Thisted og besøgte lille Ida og hendes dejlige forældre. De håber at komme hjem i dag. Ophold på sygehus med et raskt barn og en mor, der har fået kejsersnit er ikke altid lige morsomt. Man møder mange mærkelige mennesker, der allesammen har meninger om, hvordan børn skal behandles og opdrages, og hvordan man skal tale til det og 100 ammestuehistorier, så alt i alt er det en stressende og træls situation at være i.
Det er man lykkelig forskånet for, når man kommer hjem og kan finde sin egen rytme. Heldigvis har de hele tiden levet rytmisk med mad til bestemte tider og orden på tilværelsen, så det er heldigvis på plads.
Store dejlige Ida

Ida var den dejligste unge, jeg har set bortset fra mine egne. Hun er ganske enkelt smuk. En fin lille næse- klassisk for familien- et stort baghoved og dejlige runde suttekinder.Jeg glæder mig så meget til at lære hende at kende.

De blev heldigvis meget glade for gaverne jeg har strikket og glæder sig til at bruge dem. Jeg gemte nu barnevognstæppet til barnedåben. Valget stod mellem det og svøbet og jeg synes at svøbet hører helt spæde børn til. Barnevognstæppet i økologisk uld kan bedre vente.
Gaver til Ida

Vi fik også lige besøgt svigermor i Thisted og datteren var med og nød samværet med farmor. Jeg plejer at plante en flok krukker til på hendes terasse hvert år til mors dag, men da hun skulle have gæster i går og også til bededag, hvor hendes 82 års fødselsdag skal fejres, nåede vi også lige det, så det blev fint for hende.
Desuden fik jeg gjort klar til en selvvandingskasse med tomater. De er nu ikke plantet endnu for selvom terassen er overdækket er der ikke varmt nok endnu.

10 kommentarer:

Dorte fra Knitalot sagde ...

Nej hvor er hun altså bare fin! Du har helt ret - hun er altså specielt smuk. Lækre gaver du har lavet til hende.

Karin Grøn sagde ...

Ja- er hun ikke dejlig. Jeg kan selvfølgelig ikke sætte mere end et par fotos ind for hun er jo ikke mit barnebarn, men min tvillingesøsters, men jeg synes bare hun er så lækker- hverken for tyk eller for tynd og med det smukkeste hoved jeg længe har set på et spædbarn. Hun ligner meget min den yngste. Dejlig lille unge- stille og rolig og nem men vågen og kvik. I går, da vi snakkede, snakkede hele hendes ansigt uden en lyd udover knirk. En dejlig lille historie fortalte hun

Vibeke sagde ...

Hvor ser hun dejlig ud!
Det kan da godt være, at det ikke er dit barnebarn, men det er da famile, og så ovenikøbet en tvillingsøster,- og alle vil da glæde sig over sådan en lille smuk trold.
Skønne ting du har givet til Ida!
Kærligst
Vibeke

Manna sagde ...

Hvor er hun smuk og dejlig.
Og barselsgaverne du har strikket er så fine

Lotte K strik sagde ...

Sikke mange fint du har strikket til den lille smukke Ida.

Strikkeheksen sagde ...

Ja, hun er ganske rigtigt helt vidunderlig :-) Og så fine gaver, hun fik :-)

Helle : sagde ...

Hvor er hun da skøn, de er nu ikke til at stå for. Tillykke med hende !

Madame sagde ...

Åh, hvor er hun dejlig, Karin! Man glemmer jo helt, hvor små og fine de er i den alder.

Tillykke med lille Ida - det er iøvrigt et meget smukt navn :o)

Samtal från min trädgård sagde ...

Så fin hun er! Og så mange flotte gaver.
Alle kejsere og kejserinder er specielt fine, har selv to af slagsen, og det betyder en del i begyndelsen for udseendet, at ikke blive "kröllet" sammen til sidst.

Garn Moster sagde ...

Tillykke med hende ... hun er bare lækker :-)
Og dejlige gaver du har lavet til hende