fredag den 10. april 2009

Datterens fødselsdag med dejlig tur i Zoo og prøve på årringe og cirkeltrøje med indhold


Årringe forfra


-og bagfra - den sidder perfekt og har meget meget søde ærmer


Datterens fødselsdag blev fejret med en tur i Zoologisk have med madkurv og hunde og storebror og farmand og kæreste og mor og fødselsdagsbarn i strålende sol fra en næsten skyfri himmel - forstå det hvem der kan!!!!

En genial ide selvom der var rigtigt mange andre der fik samme ide, så var der alligevel rigtigt god plads og selv hos den lille Milak isbjørneunge og mor Victoria var der ikke så meget kø at man ikke kunne se
Milak får en tur med ryk i øret af mor Victoria-faktisk slæbte hun ham adskillige meter

Løvefar var i surt humør og brølede hele turen højt og farligt og man følte sig hensat til savannen i Afrika.


Der var. siden jeg var der sidst. bygget en masse fine huse til såvel elefanter som de afrikanske dyr til savannen. Det var en særdeles fin oplevelse og sønnike er blevet så vild med det, at han købte et årskort. Det har nogle stykker fra hans kollegium, så de tager på udflugt derud på cykel om aftenen eller i weekenden når lejlighed byder sig, så det vil han også være med til. Han læser til ingeniør, men er friluftsmenneske om en hals så det tiltaler ham, at dyrene i Aalborg Zoo faktisk har så gode vilkår, at de har naturlig adfærd. Bl.a. rejste den brune hanlandbjørn sig i fuld højde og gnubbede ryg op da en hegnsstolpe der, hvor vi stod, så nu ved vi, at Baloo i Junglebogen gør det helt rigtigt.
Det var en dejlig og spændende tur.
Baloo go home!!!!

8 kommentarer:

Rikke sagde ...

Tillykke til din datter og hvor lyder det bare til at have været en helt perfekt dag :-)

Anonym sagde ...

Tillykke med din datter...sikke fint strikketøj. Nu må Årringe være mit næste projekt :-)
dejligt at zoologiske haver rundt omkring snart har givet dyrene bedre plads :-)

Karin Grøn sagde ...

Rikke - tak for det- det var en dejlig dag

Anne- Årringe er let at strikke og den sidder perfekt. Det ser den ikke ud til på foto, men torsobilleder er ikke altid lige gode. De giver tit et forkert indtryk.
Zoo bliver bare bedre og bedre og de udvikler hele tiden nye sider, der kan hjælpe dyrene til så naturlig adfærd som muligt

Madame sagde ...

Et stort tillykke med din datter, Karin! Det lyder dejligt med en tur i Zoologisk Have, det holder vi også meget af. Sidst vi var der var til et blogtræf sidste sommer med madkurve for at se det nye elefantanlæg i København.

Fortsat rigtig god påske til dig :o)

Helle : sagde ...

Tillykke med datteren, dine strikketing passer hende fint, når bare ærmerne lige bliver forlænget lidt. Mærkeligt hos mig skal jeg altid korte dem af ;-)

Dejlige billeder fra Zoo

Gitte sagde ...

Tillykke med datteren.

Cirkeltrøjen sidder bare super flot!!!!

Karin Grøn sagde ...

Madame- Helle GitteJeg takker på datterens vegne og egne selvfølgelig for lykønskninger til hende på fødselsdagen.
Jeg er også ganske tilfreds med cirkeltrøjen. Faktisk sidder Årringe meget smukt, men af en eller anden grund ser det ikke sådan ud på foto. Sommetider synes jeg ikke bomuldsstrik gør sig særligt godt på foto, og det er nok tilfældet her.

Lene sagde ...

Et forsinket tillykke herfra, og din datter er heldig at have en mor, der strikker så flot. Jeg er vild med begge trøjer :-)