tirsdag den 24. januar 2012

Spidskompetencer til min nabokone

Spidskompetencer i Geilsk uld og bomuld str M.
Bagsiden af Spidskompetencer. Den overholder med vilje ikke strikkefastheden men mål, da jeg har en, som er vasket flere gange og strikket på p nr 3, som overholder strikkefastheden. Den er alt for fast i garnet- nærmest stiv, så denne gang blev det et nummer mindre og p p nr 4 og den er meget mere lækker også efter vask.

Min nabokone forelskede sig i min jakke- Spidskompetencer af Bente Geil- og købte garn, men hun mente ikke hun havde spidskompetencer nok til at strikke den. Nu varmer den jo  ikke så meget når den ligger som garn i en strikkepose, så  af forskellige årsager syntes jeg, at det var nu hun skulle have den, så jeg fik garnet  leveret over og strikkede den. Hun er heldigvis ikke ret stor, så den blev færdig på kun 2½ uge trods en masse optrævling, for jeg havde jo glemt at netop den model skal man tælle og tælle i ellers bliver den skæv.
Hun blev meget glad og overrasket over hvor hurtigt den blev færdig., så nu er jeg udnævnt til GULDNABO. Det er da en titel man kan prale med, hvis man var til det.


4 kommentarer:

Lis sagde ...

Tillykke med den nye titel. Guld nabo :) flot navn.

Spidskompetancer ser også godt ud, bliver overrasket over effekten af striber og vinkler hver eneste gang. Det ser bare så godt ud.

Kh. Lis

Lotte K strik sagde ...

Tillykke med dine nye titler også en flot spidskompetance du har fået lavet, og så hurtigt

Karin Grøn sagde ...

Hæ hæ- ja det er noget af et navn-- den er flot Spidskompetencer, men jeg havde glemt at det var tællearbejde.
------------------------------------
Lotte- tusind tak skal du have for hilsenen. Ja, det hjælper at have brugt opskriften før.

Pia sagde ...

Heldig nabokone sådan at have en guldnabo :-) Den er virkelig flot, er selv faldet for denne model men har pt ikke rigtig tiden. :-(