fredag den 6. januar 2012

Endelig går det fremad med ryggen

Endelig- endelig begynder det at gå langsomt fremad med ryggen. Har været på rygambulatoriet på Sygehus Vendsyssel i Hjørring i onsdags og i dag og fået en gennemgribende undersøgelse og det er nerverodsirritation og skal heldigvis ikke opereres, men bare have tid og let motion og lidt fysioterapi bla. i form af vandgymnastik, som jeg laver i forvejen, så nu bliver jeg henvist itl kommunal fysioterapi i Sæby Svømmebad og kan så forhåbentlig får varmtvandsgymnastik to gange om ugen i stedet for en. Det har hjulpet godt før.
Desuden har ejg i dag haft gennemgang af min e-journal af sygeplejerske og fået styr på medicin, idet den medicin jeg fik ordineret hos lægen gjorde, at jeg ikke måtte røre så meget som en dråbe alkohol og der var rød advarselstrekant på, så når det ikke rigtigt virker alligevel men bare giver grimme drømme er der ingen grund til at tage det skidt. Det var dejligt at få styr på det så jeg igen må køre bil.
Det var et godt tilbud og alternativ til alt det andet jeg har prøvet. Her virker det som om 3 faggrupper arbejder på kryds og tværs og faktisk ved, hvad de har med at gøre. Herligt.

11 kommentarer:

Lydert sagde ...

Hvor er det bare skønt for dig

Karin Grøn sagde ...

Jeg håber også for fremtiden igen. Det er altså træls at gå her på landet og ikke kunne køre bil eller deltage i noget. Jeg er stadig ikke oppe på fuld speed men jeg kan mærke kræfterne kommer igen lige så stille

Kirsten sagde ...

Det lyder da fantastik dejligt for dig ;O))
Det er ikke hver dag man hører og godt samarbejde i den verden, men skønt når det fungerer!

Karin Grøn sagde ...

Kirsten- nej det er rigtigt dejligt at samarbejde på tværs af faggrænser fungerer og man få svar på alle sine spørgsmål på een gang. Det er faktisk helt fantastisk rart.

laj sagde ...

skønt at høre

god weekend

Ulla Røjkjær sagde ...

Hvor lyder det godt Karin.
Pøj pøj med det videre forløb..

monaelisabeth sagde ...

hej Karin
håber du får ordentlig styr på den ryg. Varmtvandstræning er nok ikke det værste :o)
hilsen Mona

Helle : sagde ...

Det lyder da bare skønt for dig, og godt at de kan samarbejde. Min mand går i øjeblikket på en smerteklinik i Give, og der har de altså virkelig fat i noget med både kroniske smerter og nerve smerter. Her i januar skal jeg gennemgåes af min læge med henblik på at komme til Give, og komme igennem det samme hold. For er der noget som tærer på en så er det smerter. Held og lykke !

Lis sagde ...

Det er godt at hører at det går bedre med dig og at de kan hjælpe uden operation.

Pøj pøj med den nye medicin.

Kh. Lis

Karin Grøn sagde ...

Tak for din hilsen Lis- det håber jeg også kan hjælpe

annettes kreativiteter sagde ...

Tillykke med den lille prinsesse. Nu få jeg nok set noget flot pige babytøj som du strikker. Det glæder jeg mig til. Du kan se at jeg har dig som favorit på min blog. Måske vil du også være på min blog og se hvad jeg laver, som bl.a også er blevet til både børne dukketøj o.s.v. Men husk min blog hedder. annetteskreativiteter.blogspot.com
Hilsen Annette Nielsen