tirsdag den 27. december 2011

Julegaver til børnene

Et julehjerte i en serie- datteren fik et magen til men med andet mønster for et par år siden, så nu har jeg opsporet og broderet nr 2 ud af en serie på 3
Futsko str 46 forfra
Futsko str 46 bagfra i Wool fra Stof og stil og filtet i vaskemaskinen


Et lille broderi til sønnike, der også sætter pris på at kunne pynte med det til jul


Så kan julegaverne endelig vises frem. Jeg har de sidste åringer broderet et julebroderi til hver af mine børn, så de også kan hænge broderier op. Det har de begge to ønsket sig i tidens løb, så det er ikke min ide.
Desuden fik min søn også et par futsko ligesom resten af de unge. Så må vi se om behovet er ved at være dækket for en tid- men det er jo luksus når de unge ligefrem slider gaverne i stumper og stykker.

Nabokonen fik også et par næsenisser og den ene var en kone, men dem har jeg ikke fået fotograferet før de blev afleveret. Hun har nemlig fødselsdag 3. juledag og har derfor i mange år fået håndarbejde af mig. Vi er egentlig ikke på gave men bare en lille visit med lykønskning og en kop kaffe så hun kommer som regel med lidt planter der er i overskud af deres udplantningsplanter og et par chiliplanter hvert år og jeg giver som regel lidt knipling eller strik til hende.


4 kommentarer:

Lis sagde ...

Hvor er det bare smukke broderier du har lavet.
Det bliver spændende og se om du finder det tredie broderi ?

Kh. Lis

Karin Grøn sagde ...

Hej Lis jeg har fundet det- det kunne broderi moderne i aarhus få hjem fra oehlenslæger så det er i hus og det var ovenikøbet ikke dyrt så det får de næste år.
sønnikes fik jeg desværre ikke. han havde en serie også i guldramme med krybben, de 3 vise mænd og så mener jeg der var en til men den kan ikke genskabes da stoffet ikke laves mere. ærgerligt.

Madame sagde ...

Sikke nogle skønne ting du har lavet, Karin - hjemmeskoene er også rigtig fine, og det er dejligt at dine børn påskønner dit håndarbejde.

Karin Grøn sagde ...

Som min datters forlovede sagde om min familie- de er så skægge at være sammen med fordi de er så skøre og mærkelige i stedet for min egen der er alt for almindelig så han vil ikke hjem når han først er kommet men ja det er specielt at unge glæder sig over håndarbejde. Det betyder forresten at datterens forlovede er begyndt at brodere igen hvad han gjorde da han var dreng, så han er i gang med et fint fødselsminde til sin kommende datter. Skægt og se og ikke helt efter bogen, men det er ingen af vi andre. Dejligt at han trives her. Det glæder os meget.