mandag den 21. november 2011

Øv Øv min gamle rygskade er vist brudt op igen

Øv øv øv- min gamle rygskade brød op i sidste uge og det var i bedring, men nu er det helt tosset igen, Jeg kan ikke vende mig i sengen uden at det gør så ondt at jeg ligger og råber om natten- godt manden er døv- måske er det også derfor jeg tillader mig at råbe.

Mon der er nogen derude der ved, hvor gammel en kunstig diskus kan blive. Det føles fuldstændig som før den første operation men jeg ved ikke hvor lang holdbarhed sådan en diskus har. Det er 15 år og desværre 17 kg siden jeg blev opereret og jeg nåede det ikke for jeg er delvist lammet i højre ben fra ryggen og ned gennem foden.
Jeg har så mange gøremål indtil på onsdag så bare jeg når det inden ryggen sætter helt ud. Det håber jeg

6 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Åååh, hvor synd. jeg føler med dig. Har ingen ide om holdbarhed på sådanne tingester. Håber virkelig, du kommer på højkant hurtigt.knus

Madame sagde ...

Rigtig god bedring, Karin - du må da til læge i en fart og blive undersøgt. Jeg ved desværre ikke noget om hvor gammel en kunstig diskus kan blive.

Mariann sagde ...

Uf, det lyder ikke rart. Håber det snart bliver bedre.

Lis sagde ...

God bedring, jeg er sikker på du må forbi lægen en tur. Lægen ved nok bedst i sådanne tilfælder af frygtelige smerter.

Jeg håber bare det er en lille nerve der er kommet i klemme, du har jo ikke tid til at være syg nu. Det er jul du skal være bedstemor, så Rigtig god bedring til dig.

Kh. Lis

Kirsten sagde ...

Jeg tror som de andre, at et lægebesøg lyder som en rigtig god ide!
Din stakkel jeg håber at du snart kommer i bedring!

Karin Grøn sagde ...

Tak allesammen- skal til lægen i morgen middag- så får vi se.