onsdag den 23. november 2011

Julekalender til datterens kæreste
Når man ikke kan bevæge sig eller lave ret meget er det godt at have et håndarbejde, der tager tid og man skal koncentrere sig om. Det har været lidt af en udfordring at brodere denne meget ønskede julekalender til datterens kæreste. Udfordringen lå ikke i at broder men at det garn, Permin havde sendt med var ganske almindeligt bomuldsgarn nr 8 og jeg skal hilse at sige at der var kurrer på tråden konstant og skulle man være så uheldig at skulle pille op var det stort set umuligt at gøre stoffet rent bagefter, så det var bare med at brodere rigtigt første gang- det gjorde jeg så--- så det var en god koncentrationsøvelse.

Nu håber jeg han bliver glad for den--- jeg har været 14 dage om at brodere og montere den og det har været sjovt.

5 kommentarer:

DiSign-Keramik sagde ...

Sikke flot den er, og hurtig du har været.

Kh. Dianna

monaelisabeth sagde ...

hold da op et stort - og flot - stykke arbejde.Den kan da kun vække glæde.
mvh Mona

Lis sagde ...

Den bliver kæresten glad for.
Det var hurtigt du har lavet så smukt et stykke arbejde.

Følger der små pakker med ???

Kh. Lis

Karin Grøn sagde ...

Den skulle jo helst være færdig inden 1. december, så jeg måtte jo se at få den lavet og få den af vejen. Det sådan set bestillingsarbejde. Da datteren ringede og sagde at han også meget gerne ville have en broderet julekalender troede jeg det var noget hun havde fundet på men jeg hørte ham sige at det var det ikke. Han ville meget gerne have en, så måtte jeg jo i gang.

Karin Grøn sagde ...

Lis den ene pakke er julekalenderen og derudover er der sjove pakker om søndagen. jeg er nødt til at begrænse lidt pga ryggen.