søndag den 27. november 2011

Engle dale ned i skjul


Engle i Wool fra Stof og stil- filtet en smule--- men ellers ret vellykkede synes jeg.


Englevinger strikket med forskellige mønstre.


Første søndag i advent--- så kan det ikke længere nægtes- det er snart jul.
I dag holder min fars orkester FDF Aalborg Seniorblæser Aalborg julekoncert-- min far er 82 og still going strong og spiller trækbasun i det brass band han tog initiativ til og stiftede for 40 år siden sammen med sine gamle FDF kammerater. I dag er de ca 30 musikere og spiller til konkurrencer osv.

I går var jeg alene hjemme. Det kom der et par engle ud af- efter jeg havde været rundt på nettet og ledt efter gratis opskrifter. Så lavede jeg da bare en selv og den blev ganske svellykket synes jeg selv.
De er strikket i Wool fra Stof og stil og garnet er filtet og hovedet stoppet ud med kartet uld. Jeg mangler en ide til en glorie eller hår

Hvis nogen af jer læsere kan hjælpe vil jeg være glad.

8 kommentarer:

Louise sagde ...

Hej. Hvor er de bare fine. Ha en dejlig dag

Karen sagde ...

Sikke flotte engle du har lavet - jeg er lidt blank i forhold til hår/glorie....måske noget med nogle guld-perler på ståltråd som glorie - ja, det er nok ikke særlig originalt, men det eneste jeg lige kan komme i tanke om
Kh Karen

Karin Grøn sagde ...

Louise- tak for din hilsen
------------------------------------
Karen- det var måske en ide- jeg vil tænke over det.

Ulla Røjkjær sagde ...

Skønne engle Karin...
Du kan evt bruge tynd tynd ståltråd (smykkewirer), som du klipper i 8 cm lange stykker, samler let på midten og sætter omkring en blyant hvor du snor det, og vupti har du en glorie som du kan stikke ned bag i hovedet på dine engle.
Jeg har selv brugt det til mine engle.

Karin Grøn sagde ...

Ulla- Tak for din rose- god ide med de smykkewirer. Jeg vil overveje det.

Strikaholic sagde ...

Fine engle! Jeg tror jeg ville købe noget tyndt guld- eller sølvgarn og så brodere nogle franske knuder som hår.. Så kan man stadig se hovedets form og enkeltheden i englen - samtidig med at man får lidt glimmer der kan blinke i stearinlysenes skær.. :-)

Karin Grøn sagde ...

Strikaholic- også en fin ide. I dag står den på migræne så derfor har jeg ligget underdrejet men håber at få kræfter til at finde det guldgarn jeg selvfølgelig har liggende et eller andet sted og se hvad jeg finder på men jeg tror det bliver et eller andet med broderi. Overvejede også en messinggardinring som jeg har haft liggende siden jeg fik mit første hjem men den er vist lige blevet smidt ud- ærgerligt.

Helle : sagde ...

Skønne engle du har frembragt !

God bedring med ryggen, ved jo hvor ondt det gør.