søndag den 20. november 2011

Ny trappe til vores gamle hus

Den gamlie trappe, der gik i stykker i vinter med huller i det nederste trin til følge.
Indsigt fra indkørslen med den gamle trappe
Svigersønnen gør sig med lufthammer

Sønnike graver sand, mindst 2 m3 sand var fundamentet for trappen-- ikke underligt den gav sig
Så er der kun resterne af den gamle indkørselsrampe tilbage og nu skal det bare renses- pletmures og males før tømreren forhåbentlig snart kommer og laver en nu trappe med forlængelse af det lille tag ovenover så jeg ikke får vand ind når der er slagregn.

Vores gamle hus trænger hårdt til en ny trappe.
Vi har repareret på den gamle i åresvis med mange mulige og umulige resultater til følge.

Sidste vinter satte dog sit præg på den og det endte med at den revnede i pudsen fra siderne og der gik et stort hul i trappen. Diverse murere havde mange - og dyre- reparationstilbud men konklusionen er blevet, at vi vil have en trappe af træ med skridsikre trin og den gamle skulle væk efter råd fra en god nabo med 40 års jubilæum som murer. Det vil aldrig holde her i vores salte klima. Han lånte os en lufthammer og så var det ellers bare at gå i gang.

Sønnike og svigersøn og husbond gik i gang og på 2 timer forvandlede trappen sig til en nydelig plads med sand og sønnike transporterede det hele væk i en lånt trailer- fik samtidig ryddet op i et stort fyrrum, så nu er der rigtigt meget på lossepladsen og ingenting herhjemme- dejligt.

3 kommentarer:

DiSign-Keramik sagde ...

Ser rigtig fint ud, og når den nye trappe er kommet på plads, kommer det til at se endnu bedre ud.

Altid dejligt at få ryddet op i "rodet", og ekstra dejligt når man kan minimere det, ved en tur på genbrugspladsen.

God søndag.
Kh. Dianna

Karin Grøn sagde ...

Jeg glæder mig også rigtigt meget. Har fundet ud af at der jo er rent sand og jord under trappen så der vil jeg have gravet en kasse ned med huller i bunden til mine porrer, så jeg kan komme til dem i en fart i vinter.

Mariann sagde ...

Bare det var her, der var udsigt til en ny trappe. Er sikker på, at det bliver flot med en trætrappe... du må lige vise et billede når i er færdige :-)