mandag den 25. januar 2010

Balder bliver "STAR"


ULSTED: Hvem der får rollen som ”Annie” i sommerens friluftsforestilling på Skansen i Hals, er endnu for tidligt at sige. Ikke desto mindre har Amatørscenen Skansen nu for alvor taget hul på forberedelserne til opsætningen, der er den mest ambitiøse i foreningens historie.I lørdags var der audition i amatørscenens øvelokaler i Ulsted. I løbet af dagen indfandt et halvt hundrede håbefulde børn og voksne sig til arrangementet, hvor instruktør Marianne Duus, koreograf Torben Skov og kapelmester Martin Kjeldgaard ligeledes deltog.De tre fik mulighed for at danne sig et overblik over aspiranterne til de mange roller i den stort anlagte musical. Deltagerne skulle blandt andet aflægge en lille stemmeprøve, ligesom der blev instrueret i basale dansetrin.Amatørscenen skal bruge en stor trup af skuespillere, og var man forhindret i at deltage i søndagens arrangement, er der fortsat mulighed for at få et ben indenfor. Det kræver dog, at man snarligt henvender sig med henblik på at aflægge prøve.Skuespillere gør det dog ikke alene. Opsætningen af sommerspillet kræver ligeledes et kæmpe arbejde bag scenen. Arrangørerne er således også på udkig efter frivillige til praktisk bistand.I øvrigt havde søndagens audition også deltagelse af en enkelt firbenet ”skuespiller”. Golden Retrieveren ”Balder” er således den eneste hvis rolle er givet på forhånd – nemlig som hunden ”Sandy”.”Annie” opføres i dagene fra den 8. til den 17. juli.Der kan læses mere på http://www.skansespil.dk/. .. indlæg i Hals Avis.
Balder var til audition i søndags i sidste uge i forrygende snestorm og bestod- han var også den eneste hund. Efterfølgende var ovenstående indlæg i lokalsprøjten Hals Avis.
Amatørscenen Skansen spiller til sommer musicalen Annie, hvor der medvirkern golden retriever. Det bliver Balder på vores scene. Der er mødt 45 op så der kommer folk nok på scenen.
Datteren var med for at hjælpe Balder igennem så lidt håndarbejde handler det også om, for jeg har strikket både cardiganen og Revontulisjalet hun har om halsen.
Hele familien hjælper til for selvom Balder kun skal på scenen i nogle få min i første akt skal han også være der til fremkaldelse og så kan vi lige så godt medvirke på flere fronter. Nu får vi se om det lykkes at få det hele til at gå op i en højere enhed.

11 kommentarer:

Fríða sagde ...

han er jo også sådan en flot hund, så han fortjener at blive STAR. flot strik din datter har på, og hvor er hun da en söd pige.
kh.fra Island
Frida

Lavendel sagde ...

Lassie Go Home!

Lene sagde ...

Den hund har stjernekvalitet, og hvor er din datter dog køn og strikketøjet klæder hende så godt:-)

Annette sagde ...

Nej, hvor er det sjovt.
Når jeg tænker på hvad vi har set af Balder som model for strik, så er jeg sikker på, at han nok skal klare den opgave med bravour.
Hvor ser din datter sød ud.
Held og lykke til hele familien med den store opgave.

Karin Grøn sagde ...

Frida- tak for dine søde ord-
om både strik, Balder og datteren.
-----------------------------------
Lavendel- NEMLIG!!
-----------------------------------
Lene- det har han nemlig- ja hun er en god model- trøjen er nu gammel- strikket da hun skulle på efterskole, så det er 6-7 år siden nu. kan ikke helt huske om det var 1. eller 2. år hun fik den.
-----------------------------------
Annette- ja jeg tror han vil n-y-d-e det. Masser af damer og piger- mmmmmmm- man er vel en hanhund- godtnok lidt kønsforvirret( sidder ned og tisser- hvilket er MEGET koldt i øjeblikket med 40 cm sne og 15 gr frost- men dameven- det er han. Han ELSKER hunkønsvæsener på to ben.
Ja, hun er en dejlig pige.
Tak for støtten- vi har nu prøvet det masser af gange med børnene og mig så om Balder også skal være med er bare på den måde vi plejer.

Rikke sagde ...

Tillykke med rollen. :)
Hvad siger Balder til at skulle spille hunkøn?

Karin Grøn sagde ...

Rikke-ja- det ved jeg ikke helt, men han er noget kønsforvirret, så jeg tror egentlig han er ligeglad. Da det foregår på en lav scene med publikum lige nedenfor kommer han nu ikke til at hedde Sandy for det navn lyder han ikke- så han kommer til at hedde Sally eller Bally eller bare Balder, for ellers bliver det for svært at have ham med.

Madame sagde ...

Hvor er det sjovt, at Balder skal være star, Karin, han er også en meget smuk hund. Og din datter er en ualmindelig smuk ung kvinde :-)

Helle : sagde ...

Uha da tillykke med jeres Star ;-)

Karin Grøn sagde ...

Madame- tak for de søde ord om både datteren og Balder.
-------------------------------------
Helle- tak tak.

bea's blog sagde ...

Hei igen...
jeg altid fölge med bloggen din, selv om jeg ikke sa ofte skrive en kommentar. Din Balder er jo en herlig hund!!!!
Har du fölt jordskjelvet fredag???
.•♥•. .•♥•. .•♥•.
Beatrice