lørdag den 23. januar 2010

Award fra Helle, Lotte og Anne-Mette


Jeg har fået en fin award fra Helle (http://helleshjoerne.blogspot.com/), Lotte (http://lottekstrik.blogspot.com/) og Anne-Mette http://anne-mettesoaser.blogspot.com/

Med awarden følger selvfølgelig opgaver og de er følgende
A) Vise Awarden på bloggen
B) Linke til den jeg har fået den af
C)Skrive 7 ting om mig selv
D )Jeg skal give awarden videre til 7 andre bloggere

C:

1 Jeg er en kone på snart 53 år, som har oplevet meget i livet men har udpræget proptendens og er usædvanligt nysgerrig.
2.Jeg er gift med en døv mand, der den 5. februar skal Coclear Implant opereres( have et elektronisk høreapparat opereret ind i hjernen), så det er vi meget spændte på. Derudover har vi to dejlige unger, der absolut falder udenfor enhver norm - ligesom resten af familien, men vi er glade for hinanden og forsøger at støtte hinanden hvor vi kan.
3. Jeg er en kreativ sjæl, der altid kan se rigtigt mange muligheder i rigtigt mange ting.
4. Jeg er begavet med mange evner, jeg laver alle former for håndarbejde og nyder det.
5. Jeg holder meget af naturen og den del af naturen, der hedder haven og kender stort set alle blomsternavne osv bl.a.s fordi jeg har en halv gartneruddannelse.
6. Jeg holder af at være sammen med andre mennesker men elsker også at være alene med min hund.
7. Jeg er rigtig god til at leve meget billigt og alligevel godt og sjovt så jeg får råd til alt det sjove, selvom jeg kun har pension og min mand har flexjob, men jeg holder regnskab med det så det ikke bliver hverken for meget eller for lidt.

Jeg vil gerne sende awarden videre til

Lavendel (http://lavendelstrik.blogspot.com/) - fordi hun har en utroligt spændende blog der fortæller om et spændende menneskes tilgang til livet og indsigt i bl.a. rejser ud i verden.

Jette (http://rosenstrik.blogspot.com/ ) - fordi hun laver noget flot håndarbejde og inspirerer mig til at prøve nyt

Ingrid - http://ingridsstrikogpatchwork.blogspot.com/ der laver fine ting - bl.a. noget yndigt broderi- og viser fine fotos fra livet på Samsø

Mette G , http://strikkehjornet.blogspot.com/
der altid kommer med gode kommentarer og laver smukt håndarbejde, som jeg igen får gode ideer af og nyder at se på.

Annette http://annetteudiholland.blogspot.com/ , der er fra Aalborg ligesom mig og som fortæller om livet udenfor Danmarks grænser og gør verden lidt større

Bea fra Tyskland http://bea-nype.blogspot.com/, der er spændende og har mange sjove indlæg og en meget fin markør, der er en mariehøne. jeg bliver altid i så godt humør af den.

Madame-http://huskebloggen.blogspot.com/-. altid trofaste Madame der skriver tankevækkende indlæg flere gange dagligt på sin blog og har de mest fantastiske fotos. En livsiagttager af Guds nåde.

5 kommentarer:

Jette sagde ...

Takker mange gange for den fine award, og hedder altså Jette..:o))

Annette sagde ...

Karin, tusinde tak for de smukke ord som jeg blev meget glad for at læse.
Jeg håber du tilgiver mig, men jeg har lige haft awarden i sidste uge fra 2 forsk. + 2 senere, så derfor vil jeg gerne springe over denne gang. Så meget interessant har jeg heller ikke at skrive om mig selv ☺
En rigtig god søndag aften til jer helt deroppe nordpå.

Mette G. sagde ...

Hej Karin! Tusind tak for prisen - jeg har (næsten) gjort, hvad jeg skulle :-)

Madame sagde ...

Kære Karin! Tillykke med din award - den er så velfortjent havnet i din turban! Og tusind tak fordi du tænkte på mig og skrev så smukt, at jeg rødmer helt ned i tæerne.

Jeg sender varme klem op til dig i det nordlige Jylland :)

Karin Grøn sagde ...

Jette- undskylder mange gange- husker navne på vokaler og er elendig til det. jeg er gammel pædagog og plejer at sige at min kvote for navne er opbrugt- men det er rettet nu- sorry!!!!
-----------------------------------Annette- undskylder mange gange, jeg syntes ellers jeg havde tjekket, at du ikke havde fået den- men åbentbart ikke godt nok.
Det er jo bedst at den gives til en, der ikke har fået den og dermed kan få en lille glæde her på bloggen og mærken nogen tænker på en og sætter pris på det man laver
----------------------------------
Mette- ja det kan jeg se- spændende at læse.
-----------------------------------
Madame- ja selv tak og i lige måde- det er sandelig ikke smiger, for det ligger mig så fjernt som noget. Jeg har en flig af det min datter har i stort mål- hun kan nemlig ikke lyve. Det giver iøvrigt sommetider ubehagelige men også særdeles spøjse oplevelser, som man heldigvis kan grine ad bagefter. I virkeligheden er meget jo bygget på fortielser og løgn- desværre - men ikke for hende.