søndag den 30. september 2012

Model Anne fra Aagaard Tekstil i Thy er langt om længe færdig.

Så fik jeg endelig noget færdigt til mig selv. En model Anne fra Aagaard Tekstil i Hurup Thy- i engelsk uld i dyb lilla, lyngfarvet og mørk cheriserød. Brochen kan sidde på mange måder, men det skulle gå lidt stærkt fordi det regnede, men alt i alt er jeg godt tilfreds. Cardiganen er dels strikket dels syet sammen. 
 Ryggen på model Anne designet af Kirsten Mogensen.
 Ærmet synes jeg også er fint med de grafiske linjer
Ryggen er jeg også helt tilfreds med.

Eneste minus var, at der ikke var nok af den lilla selvom jeg overholdt strikkefastheden, så den blev lidt dyrere end beregnet, da jeg dels skulle købe ekstra garn, betale porto og gebyr fordi hun enten skulle have pengene i frimærker- hvilket er svært at fremskaffe herude på landet i de beløbstørrelser eller på check, men jeg er meget tilfreds med resultatet og skal jeg købe garn der for eftertiden husker jeg at købe et ekstra nøgle  af hovedfarverne, for det er anden gang jeg oplever at der er for lidt i kitsene.

17 kommentarer:

Ulla Røjkjær sagde ...

Utrolig smuk er den blevet. Tillykke med den.
Jeg synes det er for dårligt at sælger ikke blot sender ekstra garn uden beregning til dig. Det er sælger der har beregnet forbruget og man regner jo med at der er nok når man køber et kit.
Dårlig service efter min mening.

Karin Grøn sagde ...

Tak skal du have- det var lidt træls for jeg vidste jo ikke om jeg kunne få mere garn og hun fandt 90 g af farven og det var det sidste, så jeg var jo mere end glad, men der står vægt på men jeg mener jo der skal være lidt ekstra, hvis man strikker forkert, så det ikke er så snært. Også den lyslilla var der ca 10 m tilbage af- og det er den der skal bruges til at sy sammen med og derfor kan man jo ikek bruge det garn, der har siddet på strikketøjet til det, da det jo er lidt slidt og dermed let knækker når man syr. Det skulle jo gerne holde. Jeg synes også det var lidt dårlig service denne gang- første gang fik jeg det manglende garn med det samme og uden beregning. jeg har et andet kit liggende men det tør jeg jo næsten ikke begynde på.

Kludemutter sagde ...

Den er super fin og spændene.
ja, det havde jo ikke skadet noget at sende det garn du manglede. Kun god om tale.
Godt du findet til atngå op ')

Yt

Karin Grøn sagde ...

Yt- jeg ved ikke hvorfor det ikke passer men enten passer strikkefastheden ikke på mønstret eller også har de vejet det og tænkt vi kan lige tage to nøgler af hver, så kan folk selv bestemme, men der skal ikke bruges lige meget af hver farve. Den mørke skal der bruges næsten 100 g mere af- men jeg nåede da at få den færdig og det er dejligt.

Madame sagde ...

Hvor er den flot, Karin - det er nogle skønne farver og et dejligt grafisk mønster! Og så er modellen indeni ikke mindre smuk!

Ingrids strik og patchwork sagde ...

Det er nogle meget fine farver til dig. Flot resultat.
Mange hilsener
Ingrid

Karin Grøn sagde ...

Madame-- jeg er også ganske god tilfreds med mønstret- det er anderledes end så meget andet jeg har.
-----------------------------------
Ingrid- jeg synes også det er godt med farver- især når man er blevet lidt grå i toppen- hjælper det med noget farve.

monaelisabeth sagde ...

hvor er den bare flot.
Lidt dumt med det garn bøvl - men når bare enden er god .. - og den endte med at blive rigtig flot, må man sige :o)
hilsen Mona

Karin Grøn sagde ...

Mona- jeg er også rigtigt glad for den. De der tynde uldcardigans er jeg rigtigt glad for.

Fru Knudsen sagde ...

Uha hvor er den blevet flot. Er ved at strikke poncho, har købt mønster og garn samme sted som dig, så jeg håber der er nok garn

Mette G. sagde ...

Rigtig flot - helt Hanne Falkenbergsk. Øv, at der skulle være problemer med garnmængden. Har prøvet det et par gange med HF og fik mere garn med posten dagen efter. Uden problemer.

Karin Grøn sagde ...

Fru Knudsen-- jeg håber også der er garn nok til dig. Synes du ellers ikke det er en herlig butik og et godt koncept med de mange forskellige kunsthåndværkere der sælger sammen og arbejdende værksted. Der er lidt andelsbevægelse og kooperativ over det og det passer perfekt til Thy, der jo på mange måder både er bagefter i tid men også alternativt tænkende fordi det er udkantsdanmark så det vil noget.
-----------------------------------
Mette G.
Jeg tror faktisk det er fra en anden tid end Hanne Falkenberg. Hun er berømt pga retstrikning og striber, men jeg kan da huske fra omkring 80erne at der var mange, der strikkede på skrå og i forskellige materialer og i firkanter og netop i retstrikning.

Fru Knudsen sagde ...

Jeg har vist misforstået noget, Min poncho opskrift med garn er købt hos den designer, (Kirsten Mogensen)som du omtaler. Hun har en gårdbutik i Selkær, den er så charmerende og Kirsten øser ud af sin viden om strik. Ikke sidste gang jeg har besøgt hendes gårdbutik.

Karin Grøn sagde ...

Ok - jeg har købt mit garn og kit på Aagaard Tekstil og Desing, der har mange forskellige designeres kits og også egne designere der arbejder i butikken. Kirstens butik i Selkær kendte jeg ikke og kan helle rikke komme ind på hjemmesiden.

Fru Knudsen sagde ...

adressen er: www.kirstenmogensen.dk

Karin Grøn sagde ...

Tak for det- det ser spændende ud

annettes kreativiteter sagde ...

Den er blevet rigtig flot. Jeg har selv strikke noget der ligner der er af Hanne Falkenberg, den kan ses på min blog. Med hensyn til garn var jeg i en anden situation fordi jeg havde købt garnpakke til Sjal af Christel Seyfarth og den pakke kostede 1275 kr ialt 820 g garn. Jeg brugte ialt 450 g til sjalet. Det er jo også ærgeligt at ligge inde med så meget ekstra garn. Man vil jeg gerne igang med nogle andre farver efter at have strikket sjalet. Og når jeg tænker på at sjalet kunne have kostet det halve. Jeg ved ikke hvad din trøje kom til at koster, men den har nok heller ikke været helt billig ! Mange strikkehilsener annetteskreativiter.blogspot.com