lørdag den 8. september 2012

Host hark-- så blev man perlebrud--- med influenza af de rigtigt svære--- men Fiona blev færdig.

 Jeg har frabedt mig gaver i forbindelse med at vi i tirsdags havde perlebryllup. det hedder det når man har været gift i 30 år, men gemalen dukkede alligevel op med en buket og den var da også svært pæn. Jeg har haft rigeligt tid til at se på den, for jeg har ligget i sengen- sådan rigtigt - med influenza. Det er umindelige tider siden jeg har haft det- godt man glemmer, hvor slemt det er-- håber det bliver overstået til i morgen, hvor børn kærester og barnebarn skal på den årlige tur  "ud i det blå", som vi har haft hvert år siden vi blev gift.


Imidlertid har jeg fået denne lille kjole færdig til barnebarnet i str 2 år selvom hun ikke er fyldt 1 endnu, men den hun har i str 1 år er hun vokset fra.


På bagsiden er der knaplukning- strikket i Garuudsalgs uld og bomuld i lyseblå og petrol.
De små elefantknapper har ligget og samlet støv, men passer præcist i farven, så jeg tror den bliver god.

Selvfølgelig har jeg også strikket andet i den lange tid, der gået siden jeg sidst fik noget færdigt, men det er en hemmelighed, så det må vente med t blive vist frem lidt endnu.

7 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Tillykke med bryllupsdagen.
Jeg håber at du er frisk til i morgen, så du kan deltage i den årlige skovtur - jeg krydser fingre for dig XXX
Rigtig sød kjole og det andet du har strikket er også rigtig fint (jeg har set det, men skal nok holde mund:)

Mette G. sagde ...

Stort tillykke med perlebrylluppet. Håber, at du bliver frisk til i morgen - og hold da op, hvor er kjolen skøn i de farver!

Anne-Mettes Oaser sagde ...

Allerførst rigtig god bedring med dig. Håber, du er fit for fight i morgen til jeres udflugt og så tillykke med bryllupsdagen. Sikke en dejlig tradition I har :-)

Karin Grøn sagde ...

Kirsten

Mange tak--- jeg håber også jeg kan komme med i morgen. Tak - hemmeligheden skulle jo gerne holde ;-)
-------------------------------------
Mette G. Tak tak--- jeg håber det også men det tegner desværre ikke godt- måtte gå til sengs i eftermiddag efter 4-5 timer oppe i dag.
---------------------------------
Anne Mette - Tak skal du have- jeg håber også jeg klarer mig igennem. Jeg har lavet udflugten om, men da det hedder en tur ud i det blå bliver det jo ikke bemærket. Det er en rigtig dejlig tratition og sommetider er den dyr andre tider foregår den med et spækbrædt og en pakke rugbrød og en leverpostej og spegepølse og en agurk og en køkkenkniv, men det satte Dansk Folkeparti så stopper for med deres knivrazziaer hos lystfiskere og folk på vej hjem fra job osv men vi har da haft det en anden kniv med og så skar mor madder og vi drak saftevand og sad i en skov på et tæppe eller i en klit og så ud over havet. Det kan selv den dyreste restaurant nu ikke måle sig med.

monaelisabeth sagde ...

tillykke med perlebrylluppet.
håber I får en dejlig dag i det grønne.
Sikken en yndig kjole til barnebarnet.
hilsen Mona

christunte sagde ...

Tillykke med dagen, og rigtig god bedring. Jeg ved ikke, hvad det er for noget skidt der er i omløb lige nu!

Karin Grøn sagde ...

Mona- Tak skal du have- for det hele- også for akelejefrøene jeg vandt.
-----------------------------------
Christunte- jeg ved heller ikke hvad jeg har haft- men jeg har godt nok været sløj, men det går den rigtige vej nu - heldigvis.