onsdag den 1. februar 2012

Så kom man også på You Tube med koret Helle for Jazz

Den 14. januar 2012 inviterede Region Nordjylland alle kor til at deltage i en stor event i forbindelse med Melodi Grand Prix havde 50 års jubilæum. man havde hyret Michael Bojesen fra DR pigekor til at arrangere Dansevise, Smuk som et stjerneskud og New Tomorrow.
Han kom også og indstuderede dem med de 1100 sangere fra 52 kor, som vi kunne tælle.
Han var en travl mand for han nåede samme dag at dirigere både mig--- og 1099 andre sangere - samt dronningen - idet han om aftenen dirigerede I Danmark er jeg født i DRs koncertsal til regentjubilæet.
Skæg tanke.
Efter koncerten kom Kirsten Siggaard og Søren Bundgaard og havde koncert med egne og andres melodigrandprixnumre.
Man havde i samarbejde med Aalborg Handelsstandsforening arrangeret at vi måtte gå ud og på gader og stræder og i forretninger og lave Flash mobs. Dvs man ud af intet pludselig synger et kornummer og forsvinder i mængden igen. Det er dybt anarkistisk. Dog ikke helt i starten da der var en dirigent fra koret Puls da vi sang i en dame og herretøjsbutik på Nytorv. Senere gik vores lille kor på 6 samt 3 fra Cæsur  og så gik vi ellers ud og gjorde byen usikker.

I Slotsgade udenfor Føtex stod Unoderne fra Skørping. De sang også de sange og vi stillede os op og sang med.
I indkøbscentret Friis fandt vi en fin lille gang med en restaurant og der sang vi også. vi ville forsætte et andet sted, men der kom Bjerget efterskole os i forkøbet og de var alligevel for mange, for jeg tror de var 50.
Vi gik videre til Hovedbiblioteket og til Baresso i Nørregade og der sad der så en masse andre sangere så  de sang også med og pludselig var vi ikke 9 men 20 sangere. Det var så sjovt.
Vi havde ingen dirigent, men min blomstrede stok fik jeg lov til at starte og stoppe med.
Vi sang også lidt i Algade og det var så sjovt for folk begyndte at synge med selvom de ikke kendte det.


Vi blev fulgt helt tilfældigt af en af min datter og svigersøns gode venner der havde fået et videokamera, så der blev optaget og vi blev redigeret og nu kan resultatet såmænd ses og høres  på You Tube lige her
3 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Hør hvor jeg klapper ;O)))
Hvor er det fedt!!

Karin Grøn sagde ...

Jeps- det var så supersjovt.
Det er LIGE mig at lave lidt rav i gaden og lave den slags happenings

Madame sagde ...

Det er spændende, at I er lagt ud på YouTube, Karin - flot video :-)
Ha' en rigtig god weekend!