tirsdag den 7. februar 2012

Little sisters dress af Tora Frøseth og besøg hos Caroline af oldefar og oldemor En lillesøsters kjole af Thora Frøseth- i Blackhill Højlandsgarn fra Garnudsalg i Gug i Alfarød og Blommetomat. Sttiberne i glastrikning er blommetomat. Jeg kan vældigt godt lide at strikke tone i tone med forskellige strikkemetoder. Det giver en god effekt, synes jeg.

 Mine forældre var med en tur ude at hilse på Caroline. De fk jo to oldebørn på to dage- så nu er der en Ida på snart 3 år, en Caroline på 3 uger i dag og en Isak på 2 uger og 5 dage- kan man så ønske sig mere, når man er frisk og rask og ved sine fulde fem og eneste alderdomstegn er at de hører lidt dårligt. Det er ordnet med et lille fikst høreapparat og ingen tilvænningsproblemer. Det klarer de helt fint. En ny bil har de også lige købt- jow jow--- jeg føler mig rig at have sådan en dejlig familie og taknemmelig over at have dem begge to endnu og de begge er raske.

Min mor har altid haft en utroligt beroligende indflydelse på småbørn, så tøsen lagde sig straks til at sove i oldemors arm og hun lå så der i næsten 1 time. Det nød de vist begge to. Trøjen strikkede jeg jo til hendes 80 års fødselsdag og den har nærmest ikke været af hende siden. Dejligt når ens strik bliver brugt.

12 kommentarer:

Lavendel sagde ...

et dejligt billede - begge i flot strik...så sød hun er, den lille Caroline.

Fríða sagde ...

sikke smuk hun er, jeres lille prinsesse. og du er heldig at have sådan en dejlig familie.
kh.fra Island
Frida
ps. tröjen er utrolig flot til din mor, og sösterkjolen til Caroline, flot med den blanding af farver.

Kludemutter sagde ...

Fin kjole du har strikket til lille pigen.
Dejligt dine forældre er så friske, nyd det :)

Yt

Mosekonen sagde ...

Jeg ved næsten ikke, hvem jeg skal beundre mest...den lille prinsesse eller dine forældre :-) Dine forældre er meget heldige, og jeg er sikker på, at de nyder deres liv og deres familie i fulde drag.
Skønne billeder.

annettes kreativiteter sagde ...

Dejlige billeder. Jeg rigtig meget til at savne min forældre som jeg ikke har haft i 30 år. Dejligt at se hvor sød du er ved din mor med den flotte trøje. Jeg ved hvilken stort arbejde det har været, da jeg selv har strikket en Hanne Falkenberg trøje.Du kan se noget af det på min blog og måske vil du gøre mig glad ved at være på min blog også. Mange hilsener
annetteskreativitet.blogspot.com

Lis sagde ...

Wauv den lille røde kjole er blevet fin. Lækker tone i tone du har lave. Det giver en skøn effekt.
Dejlige billeder af nyeste og ældste medlemmer på din familiestamme.

Kh. Lis

Lydert sagde ...

Hvor er det dejligt at se, hvor stolte dine forældre, det er da også skønt at være beriget med oldebørn.
Jeg har også mine forældre, som har et enkelt oldebarn, som de er helt vilde med.
Lækker kjole, det er flot med de to røde farver sammen

Irene sagde ...

Den er bare sød den lille kjole. Den skal jeg selvfølgelig også strikke:-) Jeg bemærkede dog også straks hvor godt trøjen ser ud på din mor - den klæder hende virkelig godt.

Karin Grøn sagde ...

Tak allesammen. Jeg er også glad ydmyg og taknemmelig over at have mine forældre stadigvæk. jeg kan godt se de bliver ældre, men ellers er der ikke meget der forandrer sig. Min farmor blev 99½ så min far er jo en ren årsunge med sine 83 år og kan lægen ellers finde ud af at passe sit arbejde og sørge for hans hjertemedicin er i balance så holder han nok også længe. Mor fejler ikke ngoet- tager ingen medicin og har ikke været på sygehus siden hun fik os for 56 år siden. Far spiller stadig trombone i det 40 mands brass band han startede op for 41 år siden og han var dirigent for i de første år tid. Det holder dem unge tror jeg.

Kirsten sagde ...

Ja, pris dig heldig at dine forældre er raske og at de kan få lov at opleve oldeforældrerollen ;O)
SKØN lille kjole du har strikket - og rigtig god effekt med tone i tone!

Madame sagde ...

Hvor er det flot, at dine forældre er så friske - og de ser strålende ud på dine billeder! Dejligt når fire generationer kan have så meget glæde af hinanden.

Rigtig god weekend, Karin!

Samtal från min trädgård sagde ...

Det var en flot kjole til en smukt barn. Kan godt huske, da du strikkede cardiganen till oldemor. Jeg er helt enig i at det er dejligt at det bliver brugt.