søndag den 21. august 2011

Lillebitte trøje til nyfødt

Babytrøje til Bette My- den er næsten også kun en my stor.

En lillebitte trøje til nyfødt i Drops Alpaca.

Hvis den ikke passer er jeg i gang med en et nummer større.

Den her er strikket på sygehuset mens jeg ventede på at min mand blev opereret.

Han måtte dog ind en gang mere i torsdags da hans sår pludseligt hævede voldsomt op og det spredte sig til det halve af ansigtet. Det er heldigvis gået lidt i sig selv igen og han er kommet hjem efter en enkelt overnatning. En dygtig ung læge mente det var fredeligt- hvad det også var- men tilbød kost og logi natten over af hensyn til MIG!!!

Det er første gang nogen har tænkt på hvordan jeg har det.
Pt har jeg følt mig som logistikchef- hvem kontakter hvem på sms og hvem ringer til bedsterne og holder dem orienteret og hvem ser efter Balder og har vores bil nr 2 og hvornår skal hvem være hvor og hvem kan hente sønnike fredag aften i lufthavnen, når ham kommer fra Nordnorge, hvor han har sendt små raketter op på Verdens nordligste universitet og været på kursus. Datteren og kæresten har trukket et stort læs og passet det hele herhjemme med bravour og en enkelt nat lånte jeg så deres lejlighed i Aalborg så jeg slap for endnu 100 km frem og tilbage.
Jeg blev helt rørt over at nogen fra systemet viste omsorg for mig. Vi blev enige om at de vidste hvad de skulle se efter og det betyder også at han nu bliver holdt i endnu kortere snor, hvilket er betryggende.

9 kommentarer:

Stine Jannerup Frank sagde ...

Kære Karin
Det var rigtig dejligt at se dig (og Niels) i dag. pas på dig selv, Korkprop.

Karin Grøn sagde ...

Hej Stine- i lige måde- det var godt at komme ned og se jer igen- selvom jeg har lidt dårlig samvittighed over jeg bare stak af fra rengøringen.

Irene sagde ...

Nuttet lille babytrøje! Håber det går fremad med din mand.

Karin Grøn sagde ...

Tak Irene-- ja tak det går lidt langsomt med at hele- faktisk var hullet først holdt op med at bløde i går så det var 5 dage i stedet for en som de talte om på sygehuset og der viser sig mærkelige ting, som jeg så må tage stilling til-- er det forbigående eller er det noget nyt jeg skal gøre noget ved--- men alt i alt går det fremad. Tak for din omsorg.

Helle : sagde ...

Skøn lille trøje.

Åh hvor skal I da altid igennem så meget. Rigtig god bedring med manden.

Karin Grøn sagde ...

Helle- tak for din hilsen. jeg synes det går langsomt fremad.

Pia sagde ...

Først, utrolig sød baby trøje. Karin, hvor er i uheldige i jeres familie. Altid "må i på den igen" fordi nogen ikke har gjort arbejdet ordentlig, eller kommunikeret ordentligt med jer. Jeg syntes du er en sej kvinde. God bedring med din mand.

Karin Grøn sagde ...

Pia- tak for din hilsen og søde ord- de varmer.

Charlotte Kaae sagde ...

Hvor er den bare sød. Og tak for dine varme anbefalinger til Webstrik, håber jeg kommer der op og undervise. ;-)