fredag den 29. april 2011

Det er godt nok længe siden.....

Sådan har vores udsigt været i 29 år - dog indimellem med blade på, men nu er det slut- de er døde allesammen :-(
En enkelt stamme tilbage mens sønnike kæmper med den

Haven uden elmetræ- det må vi til at vænne os til

Enorme mængder brænde

Et bål, der bare brændte og brændte i 3 dage

Det er længe siden, jeg har haft tid og kræfter til at blogge.

Siden starten af april har datteren haft 24 års fødselsdag og det blev fejret med 17 middagsgæster her i huset- ønsket menu blev også opfyldt- gammeldags kyllingested og marengsbund med vanillieis og jordbær og påskelørdag fyldte hendes kæreste 25, så han blev også fejret på behørig vis.

Siden har vi også fået fældet ikke mindre end 3 elmetræer, der var gået ud, med sønnikes og en nabos hjælp med en traktor.
Det gav en enorm mængde brænde som den mandlige del af familien stadig flækker løs på og et bål der brændte i 3 dage uden stop.

Nabomanden ville ikke have noget for sin hjælp, men jeg har fået lusket ud af ham, at han godt kan lide uldne sokker, så jeg er i gang med to par, og det er godt nok de største sokker jeg nogensinde har strikket- 72 m og 31 cm i foden strikket på p 2½, da det jo er sommerdage lige nu.
Et par sokker færdige og en enkelt indtil videre undervejs på resterne af elmetræet.

En anden grund er, at jeg efter operationen af datteren i Aarhus ikke har haft ret mange kræfter. Det føles som om de sidste 2½ års undersøgelser er spildt. Det ved jeg godt, de ikke er, men det har suget kræfterne ud af mig, at vi nu er tilbage i Aalborg og igen skal undersøge og prøve af. Det har dog hjulpet lidt, at hun nu har fået tid til besøg hos såvel overlægen og neurokirurgisk, hvor de forhåbentlig kan kaste lys over hvad der er op og ned på rygmarvsbrokken. Måske giver det lidt flere kræfter at få lidt mere at vide og måske hvad der er i udsigt. Ventetiden er udmarvende og utroligt trættende.

10 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Jeg håber inderligt for jer at det må lykkes at finde ud af noget der kan hjælpe datteren...Det er nogle store sokker på så tynde pinde, jeg beundrer dig for at have energi til det.

Siffe sagde ...

en kærlig tanke herfra

KH Siffe

Karin Grøn sagde ...

Hej Helvig
Jeg havde sokkerne med til Jazzstrikkerne i aftes- de kaldte dem violinkasser!!!
Vi håber også at vi kan finde en løsning men jeg er ved at miste håbet må jeg indrømme
...................................
Siffe- tak for det- det betyder meget, at nogen tænker på os.

mosekonen sagde ...

Jeg kan godt forstå, du hverken har haft kræfter eller lyst til at blogge. Og sådan må det være. Men det er nu godt, at høre fra dig igen :-)
Ventetider er udmattende...jeg har selv først nu fået svar på en MR-scanning, som jeg fik foretaget for et helt år siden. Og så fik jeg et svar, der var så helt anderledes end for 20 år siden. På den gode måde.
Så jeg ved, hvad du mener med dine ord om at føle, at de sidste år er spildte. Det er de selvfølgelig ikke, men man kan alligevel ikke lade være med at få en følelse af det.
Jeg håber for Jer, at I nu kan komme godt videre i Jeres liv.
Hjertelig til lykke med datter og svigersøn. Is på marengsbund lyder dejligt, det vil jeg huske. :-)
Kh. fra johanne (nu med ny blog)

Charlotte Kaae sagde ...

Puh hårdt. Kram og tanker til jer alle i familien.

Karin Grøn sagde ...

Hej Charlotte- tak for dine kram og tanker.

Trillemor sagde ...

Varme tanker her fra. Og mon ikke naboen bliver vild med de sokker:)

Madame sagde ...

Kære Karin, jeg håber, der snart er hjælp til din datter, for det har været en hård tid.

Jeg tror, jeres nabo bliver meget glad for sokkerne - det var synd at elmetræerne gik ud. Men det var vel elmesygen, der har hærget i de senere år.

Karin Grøn sagde ...

Trillemor- jeg er sikker på han bliver glad for sokkerne- tak for dine varme tanker. Måske kontakter jeg dig- der er snak om næste skridt måske er en blindtarmsstomi- det mener jeg du kender noget til.
-------------------------------------
Madame- ja- det er en hård tid- jeg træder lidt vande indimellem for at få kræfter til det--- det var ganske enkelt elmesygen, men det sidste træ gik faktisk først ud sidste år og det begyndte først for 4 år siden så jeg synes vi har sluppet billigt og nu har vi masser af brænde- der er aldrig noget, der er så skidt at det ikke er godt for noget.

Dortheivalo sagde ...

Puha Karin.. jeg føler med dig. Ventetid af den slags er noget som en vis herre har skabt! Jeg håber inderligt for dig og ikke mindst din datter, at der bliver fundet en god løsning snarest. Jeg sender de varmeste tanker til din datter og til dig. Pas godt på jer selv og hinanden