torsdag den 5. maj 2011

Cardigan i kimonofacon i shetlandsuld

Cardigan i kimonofacon strikket af trekanter og firkanter
Bagsiden af cardigan
Sammenstrikning i nakken

Sammenstrikning oversiden på ærmet

Ærmet sammenstrikning

Så blev endnu en striktrøje færdig. Modellen er fra Aagaard design men jeg har strikket den sammen og for at give den lidt ekstra farve har jeg strikket nogle retstriber ind i sammenstrikningerne. Jeg synes selv den er blevet ret vellykket.
Cardiganen er strikket dels af restegarn dels af lidtnyindkøb.
Jeg har brugt lyst garn fra Aagaard tekstil og den karrygule er Geilsk tynd uld og det brune Blackhill Højlandsuld fra Garnudsalg. Den rustrøde er også fra Garnudsalg og et lille nøgle fra Garnblomsten fra Garnudsalg. Strikket på p nr 3 --- det er en gave så jeg kan ikke tale så meget mere om den, men jeg håber den falder i god smag

17 kommentarer:

Lis sagde ...

Det er en flot cardigan. Flot lavet. Du er godt nok enorm dygtig. Jeg er imponeret af detaljerne og måden den er komponeret på.
Gave modtageren bliver helt sikkert stolt af den.

Kh. Lis

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Fantastisk flot trøje, farverne klær hinanden rigtig godt.Jeg håber modtageren bliver glad for den.;-)

Karin Grøn sagde ...

Lis- ideen er jo ikke min alene men fra Aagaard tektstil men jeg har lavet om på sammensætningen da den oprindelige skulle strikkes i løsdele og syes sammen. Min erfaring med det er at det ikke holder i brug hvis det skal se nogenlunde anstændigt ud i sammensyningen. Det gør derimod sammenstrikninger. Tak for din ros.
-----------------------------------
Helvig- jeg tror også at hun bliver glad for den. Hun er lærer og underviser i et kælderlokale, der aldrig er varmt, så hun har brug for en trøje man ikke kan mærke man har på.

Irene sagde ...

Det er i hvert fald blevet en dejlig trøje! Og skønt at få brugt nogle af sine rester på den måde.

Karin Grøn sagde ...

Irene- du har helt ret- det er dejligt at få brugt lidt fra sit lager selvom man så må købe lidt til.

Charlotte sagde ...

Flot flot cardigan, det må kræve en speciel teknik at få så flotte detaljer.

Kludemutter sagde ...

En flot cardigan, der er mange fine linjer i den, som passer så flot sammen ;)
Der er en der er heldig.

Yt

Vivian sagde ...

Wauw, den er bare fin!!

Hilsner Vivian
http://missv.bloggin.dk/

Nete sagde ...

Det er en virkelig flot trøje og nogle gode farver.

Anne-Mette sagde ...

Det er en rigtig flot trøje, du har strikket. Modtageren må blive jublende glad. Jeg er altid så imponeret, når man "lige strikker" af lidt garn fra her og lidt fra der og får ryddet i resterne ;-)). Det kan jeg nemlig ikke.
God weekend.

Karin Grøn sagde ...

Charlotte- teknikken med sammenstrikteknikken er fra Vivian Høxbros bog Dominostrik men ideen med at strikke en kontrastfarve ind er min egen.
-----------------------------------
Yt- uh - tak skal du have- det glæder mig du synes om den.
-----------------------------------
Vivian- tak skal du have
-----------------------------------
Nete- mange tak skal du have
-----------------------------------
Anne-Mette- jeg håber hun bliver glad. Netop det her er årsagen til jeg har et stort lager af garn, for den har jo været mange måneder undervejs farvemæssigt.
Det er for mig en herlig og kreativ proces hvor jeg ser en masse muligheder og ideer og så til sidst falder det på plads og jeg finder på nyt mens jeg arbejder med det.

Lavendel sagde ...

Godt nok så flot den er....uha...nogen kan få lavendler til at gro, andre kan strikke fantastiske creationer....Karin...de må IKKE forkæles, de lavendler....jord eller sand/sten med godt dræn OG sol, så er de der...pin dem :-)

Karin Grøn sagde ...

Lavendel- jeg plejer at kunne klare begge dele ;-) både at få ting til at gro og strikke trøjer, men præcist lavendel vil ikke her. Jeg har tænkt på om det er fordi den faktisk er stedsegrøn og her jo er meget salt i luften da vi bor lige ud til havet. Ca. hver 3. uge må jeg vaske vinduer året rundt- ikke for skidt men for salt.

Madame sagde ...

Hej Karin, jeg synes, din cardigan er utrolig flot! Dejlige farver og mønster - og god idé at bruge rester på den måde.
God søndag til dig!

Karin Grøn sagde ...

Madame- tak for dine søde ord. Ja, bare løbelængden på garnet- dvs hvor mange meter der er pr 100 g garn - er det samme- så kan man sagtens sætte det sammen. jeg har lige fundet en skilpaddenål som hun også skal have i samme røde farve, så nu er den snart pakket og klar for vi har egentlig fødselsdag i dag men ses først på torsdag.

Præstebedste sagde ...

Kære Karin. Skøn blog du har og flotte ting du laver. Jeg er lige begyndt at blogge selv (karensstrikkekurv)og fornylig blevet medlem af webstrikkerne. Nyder alle jeres gode idéer og måske kan jeg også bidrage med noget hen ad vejen.
Mange hilsener
Karen fra Ishøj

Karin Grøn sagde ...

Hej Karen og velkommen til, som vi siger her i Vendsyssel, når vi synes det er hyggeligt at får uventede gæster.
Dejligt at få lidt ros---- herligt at du er kommet på webstrik og du har lavet din egen blog. Den glæder jeg mig til at følge