mandag den 4. april 2011

Jeg ser " Rundt regnet" rødt

Rundt regnet i forårshumør - og det her er den rigtige farveRundt regnet på bagsiden- og Balder

- der altid lige skal stikke næsen ind når der fotograferes.
Faktisk opdagede jeg ham først da jeg var færdig og så på kameraet.

Rundt regnet var lidt yt for datteren da jeg strikkede den første--- ja ja- det kunne hun da godt--- når mor nu endelig ville.

Men det er ændret efter den kolde vinter og hun er blevet så glad for den at hun bestilte en mere i rødt.

Vi er langt om længe ved at komme os over turen til Aarhus- det var godt nok hårdt denne gang både fysisk og i forhold til behandlingen, hvor der var masser af ventetid, ingen forståelse fra personalet og masser af løfter, som aldrig blev indfriet.
Utroligt som det gør en forske,l hvem der behandler en.
Det føltes som om man havde samme værdi fordi behandlingen ikke havde virket. Men vi er kommet videre.

Desuden kan de ikke tilbyde hende mere i Aarhus, så nu ryger hun retur til Aalborg, der så må se, hvad de kan finde på. Det varer nok et par måneder før vi hører derfra, da man jo har sparet så meget på lægesekretærerne, at der ikke er nogen til at skrive breve til folk og sende afgørelser videre- det foregår iøvrigt stadig med papir.

Vi nåede iøvrigt at se Aros den første dag på trods af lukkede/ensrettede gader og masser af vejarbejde i Aarhus indre by. Det var et stort ønske fra datteren, der selv maler til husbehov. Det fik hun en masse ud af og jeg nød Jorn udstillingen.

11 kommentarer:

Lis sagde ...

Wauv, rundt regnet ser flot ud. Det er første gang jeg ser den og jeg er helt vild med ryggen :D

Hvor er det synd for jer, at I bliver skuffet, og der ikke kan gøres mere for jer i Aarhus. Håber snart i er inde i varmen i Aalborg, så de finder en god behandlingsplan til datteren. ( Sikke noget med alle de a'er for at få et å, men flot ser det ud).

Kh. Lis

Karin Grøn sagde ...

Lis- ja Rundt regnet er flot- det er som at strikke en skulptur. Geilsk har den på lager igen, men ikke i det tykke garn, men i noget tyndere med et lille skød på. Det har jeg også strikket, men sløjfen skjuler det vist næsten

strikkeentusiasten sagde ...

Flot Rundt regnet og i en dejlig farver man bliver glad af.

Hvor er det uretfærdigt at I får sådan en behandling - det skulle ikke være meningen i vores samfund

kh Jane

Trillemor sagde ...

Skøn farve du har lavet den i, kan godt forstå du ser rødt:) Håber det flasker sig for jer i Aalborg - SNART:)

Pia sagde ...

Sikken smuk rød farve du har strikket i. Modellen - sidder den ellers godt generelt?

Karin Grøn sagde ...

Strikkeentusiasten- Trillemor- jeg håber også og jeg har formodning om hjælp nu, da jeg blev ringet op af overlægen der har sendt datteren til Aarhus og han indkalder os til et møde hvor han vil skitsere fremtiden for hende. Desuden vil han tage kontakt med neurokirurgerne for at få en afklaring af den nyligt opdagede rygmarvsbrok. Jeg føler virkelig vi er i gode hænder der.
Rundt regnet bliver en succes for hende selvom den sidste omgang narkose gjorde hende varm- hvor min mand er kuldskær efter sin omgang- det plejer at være omvendt

-----------------------------------

Pia- jeg må indrømme jeg aldrig har set hende med den på men hun fortæller hun er glad for den og har bestilt en ny, så den sidder sikkert godt på hende.
----------------------------------

Madame sagde ...

Det er en skøn vest du har strikket! Men uha, det er så trist med alle jeres trængsler - nu kan se i dit svar til Trillemor og Strikkeentusiasten, at der er håb forude, og det glæder mig meget at læse!

Karin Grøn sagde ...

Madame- ja, den er nærmest skulpturel- og jeg tror den passer denne gang.
jeg håber også men det er svært at bevare håbet i så mange år.

Helle : sagde ...

Rundt regnet er super flot også i rød. Hvor er det synd med din datter.kan de da ikke bare se at få finger ud og så finde ud af noget med hende. øv jeg bliver så sur når jeg læser sådan noget.

Rigtig god weekend !

Mariann sagde ...

Rigtig flot vest og en dejlig rød farve. Håber de kan hjælpe din datter i Ålborg, for det lyder til at have været en rigtig træls omgang her i århus :-(

Karin Grøn sagde ...

Mariann- Tak for dine søde ord- jeg håber også Aalborg kan hjælpe i det mindste koster det os ikke så meget som før.