onsdag den 16. marts 2011

Shhhhh--- en hemmelighed og en lille hyggelig ting

Frost fra Annette Danielsens bog " Strik naturligvis" i Blackhill højlandsgarn og alpaca

Shhh jeg har strikket en overraskelse- jeg siger ikke til hvem-- men jeg har strikket Frost fra Annette Danielsens bog " Strik naturligvis".
Som vanligt har jeg ikke købt det dyre men selvfølgelig lækre Marianne Isager garn, men strikket den i Blackhill højlandsgarn en tråd alfarød og en tråd blommetomat samt en alfarød alpaca følgetråd. Garnet er fra http://garnudsalg.dk Det er blevet supergodt hvis jeg selv skal sige det- men det kræver selvfølgelig et antal strikkeprøver, før man kan få det til at fungere. Til gengæld er den både lækker og tyk efter ønske og meget smuk i farven. Levende på en god måde

Fin detalje med belægning indvendig i halsudskæringen ved lynlåsen

Jeg var til foredrag med Annette Danielsen i Huset i Aalborg i aftes og hun nævnte, at hendes designs var mormorsikre. Dvs at de er lige så pæne på vrang som ret- det ses bl.a. i monteringen af lynlås, hvor der er strikket en belægning til indersiden.Bl.a er halsen også pæn på indersiden, da hun arbejder i vendestrik i stedet for at lukke af og tage masker op. Jeg er sikker på den bliver vel modtaget når det bliver tid.
Halsedisse i 100 % Cashmere fra Garnudsalg

Datteren fandt dette mønster på nettet
og bad mig strikke den. Det blev til et nyt indkøb hos Garnudsalg, hvor jeg meget let lod mig overtale til at købe ægte Cashmere- og det er bare superlækkert og til at betale der. Garnet er lidt spøjst at strikke med, da det opfører sig som bomuld under strikningen men bliver superblødt og lækkert når det bliver vasket. Jeg håber hun bliver glad for den.

Den er strikket i Aarhus, hvor vi kom hjem fra mandag.
Om hendes pacemaker virker eller ej, ved vi ikke endnu. Foreløbig er det kun smerter, der dominerer både i operationssåret og i maven, så nu må vi se tiden an. Hun har den indopereret på prøve i 3 uger hvor hun skal føre dagbog og så skal det vurderes om hun har gavn af den eller ej.
Iøvrigt lykkedes det mig at sparke adskillige døre ind til læger og vi fik en fin forklaring på hvad de havde set men ikke hvilken betydning det har haft og kan have forsat. Det ved de ikke på den afdeling.

9 kommentarer:

Irene sagde ...

Superflot trøje - den bli´r modtageren garanteret glad for. Den lille halsedisse er sød og feminin og sikkert utrolig lækker i det garn.
Håber det bedste for din datter!

Helle : sagde ...

Rigtig flot trøje du har strikket, jeg tror at modtageren bliver glad for den.

Halsedissen er super sød, håber din datter bliver glad for den.

Held og lykke med datteren !

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Både trøjen og halsedissen er bare rigtig flotte..Håber modtagerne bliver glade for begge dele.

Karin Grøn sagde ...

Irene- jeg er også meget tilfreds. Annette Danielsens mønstre til herrer er så fine.
Tak for dine ønsker for datteren- jeg sender dem strak tilbage.
-------------------------------------
Helle- Jeg ved han bliver glad men han får den først senere- Datteren har selv fundet mønstret og set den blive til og bestemt knapperne så mon ikke?
-.-------------------------------
Helvig- jeg er sikker på det falder i god jord.

Ann sagde ...

Flot trøje i fabelagtigt flot farvekombination!

Mette G. sagde ...

Fantastisk flot - begge dele. Mon ikke begge modtagere bliver rigtigt glade :-)

Pia sagde ...

Meget, meget flot trøje. Den bringer uden tvivl glæde. Halsedissen er meget fin og feminim.

Lydert sagde ...

Hvor er trøjen da bare blevet flot og en lækker, lækker farve, du har strikket den i.
Jeg er også vild med halsedissen, det meget feminine er lige mig

Karin Grøn sagde ...

Ann- jeg er også vild med de brændte glødende farver og de bliver rigtigt flotte til min datters kæreste der har mørkt hår og blå øjne.
-------------------------------------
Mette G- jo det tror jeg det bliver glade for.
-------------------------------------
Pia- ja den er meget feminin, hvad datteren aldrig før har valgt- men tager hun den indeni jakken er den jo bare klassisk og tager hun lacestykket udenpå ændrer den fuldstændig udtryk.
----------------------------------
Lydert- den er meget flot - jeg kan så godt lide når garnet lever-og det gør den farve-halsedissen er meget hurtigt strikket og let at lave.