onsdag den 16. marts 2011

Pyha sikke et dejligt arbejde

En korkammerat og strikkeveninde hjalp sin gudmor med at rydde op i hendes knipleværelse- hun ville ikke kniple mere- så hun ville have alt sit gamle kniplegrej og mønstre og garn smidt ud. Heldigvis vidste min veninde at jeg også knipler så hun kom i går med et helt forsæde fuldt af mønstre og andet kniplegrej. Det var ikke så tosset, så hele dagen er gået med at sortere og kombinere, for det hele var gået fra hinanden, så prikkebreve, beskrivelser og arbejdstegninger lå spredt for alle vinde. Det lykkedes at finde stort set alt der hørte sammen, så nu skal jeg have anskaffet nogle papmapper til at putte det i. Det er noget af en skat jeg har fået og det er skønt, når folk tænker sig om. Hun har endda spurgt om jeg vil lærer hende og en veninde at kniple og selvfølgelig vil jeg da det. Det bliver spændende. Det bliver mine første elever på det felt.

5 kommentarer:

Lis sagde ...

ja det må være dejligt, at have en veninde, som husker, at du knipler, så det ikke bare er blevet kasseret. Det bliver da spændende at få lov til at give sin viden videre. Når jeg får overskud til det, vil jeg også gerne lærer at lave kniplinger.

Helle : sagde ...

Ja der var du da godt nok heldig - sikke et tilbud og sikke nogle skatte der må gemme sig der.

Madame sagde ...

Hej Karin, det var vel nok dejligt at du kunne overtage kniplegrej, mønstre og garn! Og godt at læse, at du lærer fra dig - det er vigtigt at holde liv i den gamle danske kunst at kunne kniple.

Karin Grøn sagde ...

Lis- ja det er dejligt og også sjovt at videregive sin viden.
-----------------------------------
Helle- jeg føler mig også heldig.
-------------------------------------
Madame- du har helt ret- der er meget få der knipler og de fleste er gamle og har ikke mulighed for at undervise flere på een gang, så nu får jeg måske gavn af min pædagogiske indsigt og viden.

Signe sagde ...

Dejligt at du var heldig.
Jeg tænkte på, om du kommer til kniplemesse i Hjallerup 2. eller 3. april ? Jeg kører gerne omkring og tager dig med, hvis du mangler kørelejlighed.
v.h. Signe (3. halvleg)