onsdag den 23. juni 2010

Så blev sønnike civilingeniør i rumfart,signaler og elektronik- jubi- jubi jubiSå er flaget hejst herhjemme for sønnike er blevet færdig med sin eksamen på Aalborg Universitet.Til sin studentereksamen fik knægten et lille flag, men en afsluttende eksamen må kræve et stort flag, så det fik han så og sluttede med forsvar af sit sidste projekt- såkaldt masterprojekt- med et stort flot 7 tal efter den nye skala hvilket vil sige 8-9 efter 13 skalaen. Det var flot og vi er pavestolte af ham.Knægten fattede jo straks kridt og tavle og lavede en formel ud af sig selv. Ph.d.en er dog en tilsnigelse- det bliver han nok aldrig, men at stå med kridt og tavle tror jeg han vil komme til fremover. Han er knalddygtig til at formidle stof mundtligt, så mon ikke han ender som underviser.


Aftenen blev fejret på Det nordiske Folkekøkken Madkonsortiet i Aalborg med utrolig lækker mad og drikke.

23 kommentarer:

Anonym sagde ...

Stort tillykke til din søn...flot gået :-)

Vibeke sagde ...

Tillykke med din søn Karin, det er flot!
Knus
Vibeke

Strikkeheksen sagde ...

Tillykke med ham, det er sådan en stor dag :-)

Annette sagde ...

Nej, hvor er det flot. Hjertelig tillykke med sønnen og med det flotte resultat.

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Hjertelig tillykke med sønnen...det er flot.

Lavendel sagde ...

Stort til lykke!!!

Karin Grøn sagde ...

Kære Anne- Vibeke- Lene- Annette- Helvig og Lone - Tusind tak for jeres hilsen.
Jeg har kæmpet så mange år for ham, så det er en kæmpe sejr for både ham og mig.Skolen ville smide ham ud i 3. klasse- han kunne ikke læse før 6. klasse- havde støtte og specialundervisning fra 4. klasse til 8. klasse- måtte kæmpe for at få lov at få tysk så han havde en mulighed for at komme i gymnasiet, hvis det var det han ville- kom på efterskole, hvor det hele vendte og der ikke var negative men positive forventninger til ham - flyttede direkte til Hjørring og boede alene mens han tog HTX 6o km hjemmefra- gik i beredskabet- kaldet fjumreår, men det bestemte han sådan set ikke selv- og har taget sin eksamen på den normerede tid men en enkelt dumpning i et enkelt kursus men ellers med et totalt gennemsnit på 9,5 efter den gamle skala. Tænk hvad stædighed og en stærk familie kan føre til. Jeg er så stolt af os begge to. Jeg bliver ikke til at skyde igennem på onsdag, når han får overrakt sit eksamensbevis af rektor for AAU

Karin Grøn sagde ...

Glemte jeg at sige, at han er svært ordblind men uden ordblindediagnose da den ikke findes i Danmark. Han havde været ordblind, hvis han havde boet i alle andre lande end Danmark, men her har vi en meget snæver definition af det.

Mette G. sagde ...

Stort tillykke med ham. Det er godt gået :-)

Annette sagde ...

Karin, du skal lige have en ekstra kommentar, efter jeg har læst hvad du har skrevet om din søns skolegang. Du har i hvert fald den allerstørste ret til at være stolt over ham (og dig selv) og glædes over hvor godt det er gået ham, efter alle de genvordigheder I har været igennem.
Hilsen fra Holland

Annette sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Annette sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Annette sagde ...

Utroligt, kommentaren kom 3 gange på din side. Selv om du har grund til at være stolt, så må det være nok med 1 kommentar og ikke 3 med samme indhold ☺.

Karin Grøn sagde ...

Annette- hæ hæ- gammelt ord siger jo at god gerning kan ikke gøres for tit, så skal vi ikke tage det på den måde. Tak for din ekstra hilsen. Jeg ER meget stolt af ham og af mig selv. Vi har haft et fænomonalt samarbejde gennem årene og har et meget tæt og nært og vistnok også anderledes forældreforhold end så mange andre unge. Det siger han i hvert fald. Men vi er også en meget anderledes familie, der har måttet kæmpe med sygdom, handicaps, systemer og begrænsninger. Så bliver man dels meget tætte, for man har kun hinanden og andre forstår ikke rigtigt situationen og dels må man trække på samme hammel og ikke bruge krudt på at bekrige hinanden hvis noget skal lykkes. Det betød også at der sad 15 kammerater udenfor og ventede på ham fordi han på den måde er hammerdygtig til samarbejde.

Karin Grøn sagde ...

Mette- tusind tusind tak.

Camilla sagde ...

Tillykke med ham. Det er en stor dag endelig at kunne kalde sig civilingeniør. Efter alle de rapporter man har arbejdet sig igennem i studietiden. Min mand blev cicilingeniør for snart 7 år siden. Det var fantastisk dejligt at se Dan og hans studiekammeraters (også fra Aalborg universitet) glæde og lettelse over endelig at være igennem et langt og til tider hårdt studie.

Karin Grøn sagde ...

Camilla- tak for din hilsen. Ja, det har været et stort arbejde og især her til sidst var det rigtigt lange nætter og dårlig søvn. Heldigvis sov han godt natten før selve eksamen, så han havde et kæmpe overskud til eksamen.
Det er en rigtig dejlig dag og jeg var så ked af at jeg ikke havde champagne med til hele flokken men vi måtte vente til vi kom hjem på kollegiet og hans bedste ven og kammerat, der også blev færdig kunne være med til at skåle. De har fulgtes ad i alle årene og boet på samme kollegie de sidste 3 år.

Anonym sagde ...

Jeg måtte lige forbi igen...Hatten af for jer alle...I er da så seje! Godt at I ikke lader systemet "knægte" jer..endnu engang tillykke til jer alle :-D

Kirsten sagde ...

Tillykke med ham, og et fantastisk spændende område. Jeg håber du får ret i at han kommer til at undervise, han ligner netop en god lærer på tavlebilledet.
Hilsen
Kirsten

Karin Grøn sagde ...

Anne- nemlig- har man evnerne skal man ikke lade andre bestemme om man skal komme videre bare fordi vi bor et sted hvor alle er i familie med hinanden og janteloven derfor er ganske forfærdelig hård.
Fra min søns klasse på 26 kom kun 4 på gymnasiet - fordi man ikke skulle tro man var noget og troede man det var man en blærerøv. Uha der er grædt mange tårer over det indtil erkendelse af at " det skal de sgu ikke bestemme- her bestemmer jeg" dukkede op. Hos Helge heldigivis rimeligt tidligt- men det gav øretæver.
-----------------------------------
Kirsten- ja det er et meget spændende emne. Han vil nu gerne ud i det rigtige erhvervsliv inden han skal undervise men nu må vi se hvad tiden byder.

Samtal från min trädgård sagde ...

Tillykke til sönnen, og et flot flag!

Karin Grøn sagde ...

Samtal - tusind tak- ja og så til en 10er i tigermarked- De har et kæmpe udvalg af ting til en 10er og alt muligt med flag på her til studenterfesterne, der jo stadig står i Dannebrogstegn her i Danmark.

Lene sagde ...

Kære Karin. STORT tillykke til sønnike og til dig, det er godt gået :-)