søndag den 27. december 2009

Flere juletræer og flere baskerhuer


Det blev lige til to hold juletræer mere- et til mine forældre og et til nabokonen, der har fødselsdag i dag - 3. juledag.


Datterens julegave kan også vises frem nu. Det blev til en baskerhue i sort og rød Kauni med muffedisser. Hun har hele sit liv frosset og det gør det ikke bedre, at hun har tabt sig en masse pga en medfødt tarmsygdom, som lige nu er på fuldt blus og- forhåbentlig - ved at blive diagnosticeret nu efter 22 års venten.
Heldigvis kan muffedisserne holde hende varm, så jeg må nok i gang med med nogle flere.Baskerhue til nabokonen, der som sagt har fødselsdag i dag. Vi har lige været ovre at lykønske og få en kop kaffe, så vi håber hun får en god fødselsdag.

17 kommentarer:

Fríða sagde ...

ej, sikke nogle lækre huer! er det den fra Höxbro´s hjemmeside? tror jeg må få kigget lidt nærmere på den.
kh.fra Island
Frida

Losarinas mor sagde ...

Du er altså en rigtig flittig og dygtig strikker !

Karin Grøn sagde ...

Frida - den er fra www.gavstrik.dk. så vidt jeg kan se har de haft en konkurrence i huer og om den har været med ved jeg ikke, men der er flere sjov og anderledes modeller.
-------------------------------------
Tak skal du have- Miri.

Clemme sagde ...

Sikke fine ting :)

Helle : sagde ...

Hej Karin

Sikke nogle dejlige ting du har lavet, de træer er jeg bare vild med.

Flot sæt du har strikket til din datter.

Madame sagde ...

Sikke dejlige ting du har strikket, Karin!
Jeg håber, at din datter nu endelig kan få en diagnose, så hun kan komme i behandling for sin sygdom.

Gitte sagde ...

virkelig skønne - dine juletræer. Har printet opskriften, og vil se om jeg kan nå et sæt til næste jul.....

Er også vild med dine baskerhuer ;-) Smart og glad model.

God bagjul.

Manna sagde ...

Ih, hvor får du altså mange mange fine ting. Huerne og juletræerne er slet ikke til at stå for.

Annette sagde ...

Hvor er det godt at læse, at der endelig er blevet stillet en diagnose for din datters sygdom, forhåbentlig kommer hun i behandling hurtigt.
De strikkede huer er utroligt flotte.
Jeg har kopieret opskriften på juletræerne, dem må jeg altså i gang med...engang i løbet af året, så de er parate til næste år.
Jeg håber at I må nyde de sidste juledage.

Strikkeheksen sagde ...

De er altså fine dine baskerhuer, jeg forestiller mig sådan en lille landsby, hvor alle går rundt i tante grøns baskerhuer ;-)

Tina Liel sagde ...

Sikke nogle flotte ting. Juletræerne er rigtig specielle! Håber at der kommer styr på din datters sygdom. Ønsker jer alt det bedste for det nye år! KNUS

Lavendel sagde ...

Jeg er så vild med de baskerhuer - farverne er rigtig gode. Tak for året, der gik - dine altid positive og søde kommentarer - godt Nytår!

Karin Grøn sagde ...

Clemme- tak skal du have.
-------------------------------------
Helle- det er jeg også, så det blev lige til et hold mere men uden perler som jeg broderede på men de blev ikke fotograferet før de var ude af huset
-------------------------------------
Madame- det håber vi også- hun har været syg og haft smertet i maven hele sit liv, så vi er lidt spændt på den pige, der er inde bagved og om vi kan få maven i orden, så hun får nogle flere kræfter.
----------------------------------
Gitte- jeg er glad for at andre også kan få glæde af dem- jeg kom op på ca 15 i år.
-----------------------------------
Manna- jeg er også selv ganske godt tilfreds med mig selv og ikke mindst mine ting.
Godt nytår til dig
-----------------------------------
Annette- vi har ikke fået en endelig diagnose endnu, men vi håber det kommer- datteren skal i biopsi den 15. januar, så må vi se om de finder det de leder efter eller vi skal starte forfra.
Dejligt at høre at træerne kan gøre nytte andre steder
----------------------------------
Lene- hæ hæ- spøjst- nej de er nu havnet lidt rundt i landsdelen og som du nok ved, så er Vendsyssel og Himmerland stor.
----------------------------------
Tina- tusind tak for din hilsen- jeg håber bestemt også at vi får styr på datterens sygdom. Jeg har forsøgt at skrive kommentar på din blog, men kan kun finde ud af at krydse af- hvordan gør man det?
-----------------------------------
Lavendel- selv tak- jeg er også selv glad for baskerhuerne og de kan jo laves helt enkle eller med fuld skrue på farvepaletten- Det er jeg nok mest til selv. Godt nytår til dig også

Samtal från min trädgård sagde ...

Så söde ting du har lavet!
Godt nytår til dig og din familie.

Karin Grøn sagde ...

Samtal- tak skal du have- godt nytår til dig også

Karen sagde ...

Hvor er det skønne de træer. Super idé.
Ja, vi gør vores til at Skagne også har gæster om vinteren. Her er lige så skønt på de årstider hvor "de dumme turister" ikke er her. Jeg er jo føst her så stedet har tiltrækning ud over det at andre synes det er "in". Nu hvor jeg har mobil netadgang, er det lidt sjovere at bringe billeder herfra mens man er her.
Godt Nytår.

Karin Grøn sagde ...

Karen- tak for din hilsen fra Skagen. Det er rigtigt- der er iøvrigt fantastisk flot ved havet disse dage- er lige kommet hjem fra Lyngså strand utroligt flot i dag.
Jeg har fundet ud af jeg tror jeg lige en tid vil prøve at arbejde lidt mere med den enkle " nissehueform" og lave den til forskellige ting, men nu får vi se, hvad tid der bliver til det.