onsdag den 26. november 2008

Kauni stola OG julekalender til Anker færdig og MONTERET- YES!!!

Så er både Karen Noes stola med udvidelser og julekalenderen til lille Anker færdige og monteret, så nu bliver den færdig til 7. december, hvor den skal afleveres


Vores lille nye nevø Ankers julekalender- gaverne venter næste år- han er 4 mdr
Karen Noes stola i dominostrik med udvidelser i Kauni effekt regnbuefarvet 110 g.
Nu må jeg se,hvad jeg skal have gang i herefter. Nu skal der foreløbigt gøres godt rent. Det gør jeg altid efter jeg har afsluttet et projekt og ryddet op på arbejdsbordet, så man kan få valgt det nye rigtigt.
Måske går jeg i gang med trøjen til min mand. Fik noget dejligt billigt tweedgarn Jasp tweed fra Hjertegarn i en aubergine og grå med brune og beige nister til kun 6.95 kr pr nøgle, så jeg tror han vil have en rigtig herresweater med snoninger eller en irsk trøje af det.
Desuden er der en del sokker på bedding og ikke mindst lidt julekniplerier. Måske en enkelt dogmeknipling. Nu skal jeg bare have fundet musikken til noget julerødt. Jeg tænkte på Handels Messias, men for mig er den turkis, sølv og marineblå og det har jeg jo lige lavet. Nu får vi se.

4 kommentarer:

marianne lundholm sagde ...

så söt ankers kalender blev, stolan är jätteflott

Fríða sagde ...

wow, hvor er den blevet flot! hvor mange masker har du slået op til firkanterne?
og den julekalender bliver Anker glad for, når nu han engang har forstand på det.
kh.fra Island
Frida

Strikkeheksen sagde ...

Sikken et par fine ting, du har fået lavet der :-)

Måske er jeg blind, jeg er i hvert fald ved at blive temmelig langsynet, men jeg kan ikke få øje på din mailadresse nogen steder?

Karin Grøn sagde ...

Jeg har 49 m i dominofirkanterne og 23 m bliver taget op langs kanten af hver firkant.Det virker til at være str. M for den passer min datter bedre end den passer mig og jeg er str XL.
Skulle jeg lave den til mig selv vil jeg nok vælge at lave 53 m i firkanten og 25´m taget op langs hver firkant.