mandag den 12. maj 2014

Glade Blade blev omskrevet til Hjerter på rad- en topdown model.


En lille kjole til barnebarnet  - en kraftig omskrivning af Glade blade af Lone Meyland, så kraftig at  jeg tillader mig at kalde den "Hjerter på  rad" da barnebarnet er højt elsket.

 
Kjolen er strikket top Down med raglan og jeg har strikket vendestrik efter ribkanten, så den er højere bagpå end foran og også lavet en lille slids i siden, så den kan komme over hovedet.                           
 

Bladene er så små så de faktisk at kommet til at ligne hjerter. Jeg har lavet en hulrække så der skal sættes et lille blomstret bomuldsbånd i så det bliver lidt finere og holder lidt sammen.

Garnet har ligget på lager i l-a-n-g tid så nu skulle det bruges. Det er postkasserødt og merceriseret bomuldsgarn i 100 pct bomuld og hedder Drops Muscat. Der er strikket på p nr 3 og 3,5.

Jeg forsøgte at strikke "Glade blade" af Lone Meyland men det ville garnet overhovedet ikke være med til- det blev klumpet og klodset og alt for stort i halsen og alt for store blade. Så det kreative gen måtte lige pudses af og så blev det til "Hjerter på Rad"


5 kommentarer:

vibstrik sagde ...

Hvor er den bare fin. Rigtig god ide;-)

Lene sagde ...

En smuk forårsglad kjole til en lille prinsesse :-)

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

Hvor er den bare sød :o)

Karin Grøn sagde ...

Lene- tøhø- prinsesse- muligvis- pt ligner hun en udsending fra ministerium for gaggede gangarter- hun forsøger alle former for bevægelser- så der er ikke så meget prinsesse- mere troldeunge over hende men hun er supercharmerende og meget levende så jeg håber hun bliver glad for den.
Hun elsker sin bambuskjole i vendestrik så den skal jeg have lavet nogle flere af for den er ved at være for lille.

Karin Grøn sagde ...

Vibstrik- Mona- tak skal I have- er også selv helt godt tilfreds. Det må vi så se om skattebassen også er.