søndag den 6. april 2014

Babytæppe og jordbærhue i helt almindeligt bomuldsgarn.

 Endnu et babytæppe i dobbelt helt almindeligt bomuldsgarn i klare farver er blevet færdigt. Strikket på p nr 5 - 85 m og 16 pinde og så kanter strikket en ad gangen og strikket sammen. Det er barnebarnets yndlingstæppe- bruges til alt muligt og er supergodt når småbørn har feber i stedet for en dyne. Desuden kan det vaskes ved 60 grader.


En lille jordbærhat får snart selskab af flere da sønnikes venner skal have børn ind ad en kant, og da jeg kender flere af dem, så er det jo også en fin barselsgave i stedet for noget andet småtteri- og så er de sjove og superhurtige at strikke.

5 kommentarer:

Pia sagde ...

Superflot tæppe. Det er nogle gode klare farver du har mixet sammen. Yndig jordbærhue.

Eva sagde ...

Dejlige ting du har lavet.

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

Det tæppe er da bare superflot . Dejlige farver - og den lille jordbærhue er helt perfekt :o)

Karen sagde ...

Hold op et festligt tæppe. Må jeg spørge om, hvor meget garn du hat brugt. Jeg har strikket prinsesvøbet til mit yngste barnebarn og et tæppe med bladmønster, men det her er da bare så fantastisk.

Karin Grøn sagde ...

Tak for jeres roser og til dig - Karen- der er brugt ca 350 g, men da det er fordelt på 11 farver- så skal man bruge 1 nøgle af hver farve og ca 2 nøgler til kanten. Barnebarnets tæppe er strikket på p nr 4½ og den er knapt så løs som på 5- men god og stærk. Jeg tror jeg vil vaske det her en gang til på 60 grader og så om det bliver lidt mindre luftigt.