tirsdag den 28. maj 2013


Sådan en fætter bragte mig en tur på Aalborg sygehus søndag eftermiddag.
Efter en hyggelig familiefødselsdag for min søster og mig og lidt vores søn, gik det ikke helt som forventet efter oprydningen. Da jeg ville sætte mig og vente på at skulle lave aftensmad til de tilbageblevne- børn og svigersøn og barnebarn- blev jeg lammet i min gode side og faldt hen og åbentbart ikke kunne kontaktes- dvs jeg kunne høre alt men jeg kunne ikke svare eller bevæge mig. Jeg var sat ud af spillet, men familien fungerede heldigvis som den skulle. Morfar tog sig af Balder og Caroline- datteren ringede 112 og både søn og svigersøn er uddannet til præhospital i katastrofeområder hos henholdsvis Beredskab og Forsvaret, så de samarbejdede på forbilledlig vis med både hinanden og paramediciner  og Falckredder.

Denne gang kom jeg igennem den helt store tur på sygehus med stort hold behandlere og læger og diverse scanninger i en forfærdelig fart og heldigvis fortog lammelsen sig på vejen ind i ambulancen og jeg blev slutteligt indlagt på apopleksiafdelingen med en enkelt overnatning.

Jeg blev informeret om at jeg sandsynligvis har haft en blodprop i hjernen der har opløst sig selv, og derfor ikke har kunnet måles nogen steder eller ses i hjernen. Jeg fik informeret om både mit mærkelige flåtbid for 2 år siden og mine lammelser af hele kroppen to gange siden sidste år, men indtil videre er det en opløst blodprop, så nu må vi se.

Nu er jeg heldigvis hjemme igen og datter og svigersøn og barnebarn er her forsat, men mon ikke jeg får dem beroliget igen, så hverdagen kan indfinde sig igen, for  jeg vil sige med Dan Turrell

Jeg holder af hverdagen

Mest af alt holder jeg af hverdagen..............

12 kommentarer:

Lene sagde ...

Altså Karin, hvad er nu det for noget? Og så var jeg der ikke en gang. Jeg håber, at du er ovenpå igen, og skulle der blive nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til enten at skrive til mig eller til at ringe på afdelingen.

Lydert sagde ...

Hold da op, sikke da en omgang. Det er godt, du er blevet checket ordentlig, forhåbentlig sker det så ikke igen

Susan sagde ...

Pu ha. Det kan godt være, at det kommer til at tage dig lidt tid, at berolige familien (og dig selv) efter sådan en oplevelse. Håber du har det godt nu.

Mette G. sagde ...

Uha da for en forskrækkelse. Håber, at du har det fint igen.

Kirsten sagde ...

Føj for en grim oplevelse, jeg håber at du er ok og beholder det gode helbred!

Karin Grøn sagde ...

Lene- jeg tænkte også på dig, men så dig ikke og ville ikke spørge- jeg var der jo så kort, men tænkte at du jo nok var godt i gang med din eksamensopgave og ikke på job. Tak for tilbuddet- måske gør jeg brug af det, når det her har lagt sig--- jeg er en af dem, der bliver helt cool og handler mig ud af det når der sker noget omkring mig. Måske får jeg efterreaktion måske ikke- det vil tiden vise.
--------------------------------------
Lydert- jeg blev tjekket ordentligt men jeg har jo stadig ingen svar på hvordan jeg skal undgå det.
------------------------------------
Susan- ja men nu støvsuger datteren huset--- lidt rart kommer der da ud af det og jeg NYDER at få støvsuget. De er dog ved at falde til ro og kan se at jeg er mig selv og lige så sur og gal og glad og rar som jeg plejer at være.
------------------------------------
Mette- jeg har det helt fint igen.
------------------------------------
Kirsten--- jeg håber også at bevare mit gode helbred selvom sådan en gennemgang af kroppen er lidt spøjs--- hvorfor kan du ikke bevæge højre ben normalt-- nå en gammel skade- hvorfor kan du ikke puste kinden helt op- nå en gammel skade--- jeg er åbentbart en gammel SKADE--- hæ hæ

Eva sagde ...

Sikke da en forskrækkelse.
Det lyder til, at du er frisk igen, - men nyd nu endelig, at der er nogen, der støvsuger :)

Johanne sagde ...

Kære Karin - Sikke en grim forskrækkelse. Selvom det er gået godt, så sidder forskrækkelsen sikkert et sted i kroppen endnu.
Men det gik jo heldigvis godt :-) Og så regner vi med, at det aldrig sker igen.
Kender godt det med alle de steder på kroppen, som man pludselig opdager ikke fungerer :-). Længe leve de gamle skader :-)
Håber du har det helt godt igen.
Knus.

violykke sagde ...

Glad format høre du er ok igen, oven på sådan en forskrækkelse :0)

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

hej Karin
Sikken da en forskrækkelse !
pyyyha ! - men godt at systemet virker, og at der var effektiv behandling at give.
Jeg ved at akutmodtagelsen her i Aalborg fungerer på forbilledlig vis - havde det selv tæt inde på livet i min familie for nylig. Og godt at sådan en blodprop tilsyneladende kan opløse sig selv, og at du slap uden mén. Lidt heldig har man trods alt lov til at være.
hilsen Mona

Anne-Mettes Oaser sagde ...

Sikke da en forskrækkelse. Håber, alt er vel og du får bearbejdet forskrækkelsen, det må ha' givet dig og familien.

Madame sagde ...

Uha, sikke en en forskrækkelse, Karin! Men det lyder heldigvis til, at du er frisk igen.